I te wielkie kępy pierwiosnkow. No cudnie ukwiecone. Kępy wielkie. Pewnie kilka lat już mają ?
Kwitnący pigwowiec z brzoskwiniami wygląda ślicznie.
U mnie też już są ślimaki

Andrzeju jestem zachwycona Twoją działką
  Andrzeju jestem zachwycona Twoją działką   , jest taka "wypieszczona", elegancka
 , jest taka "wypieszczona", elegancka  Bardzo kolorowo  już u Ciebie, pięknie dobrane nasadzenia poszczególnych roślinek np; Tulipany z Szafirkami..i inne.A ozdoby własnego wyrobu jak lalka i pozostałe..cudowne i ten biały kącik z palet super
 Bardzo kolorowo  już u Ciebie, pięknie dobrane nasadzenia poszczególnych roślinek np; Tulipany z Szafirkami..i inne.A ozdoby własnego wyrobu jak lalka i pozostałe..cudowne i ten biały kącik z palet super  Fajnie mieć takie zdolności
 Fajnie mieć takie zdolności  

oczywiście powinienem napisać o zagęszczeniu.
  oczywiście powinienem napisać o zagęszczeniu. (no ciut na południe pod Augustów) tam mieszkali rodzice taty, no i on tam urodzony i mieszkał kilkanaście lat, zanim pojechali na nowe ziemie zachodnie, gdy wojna się skończyła.
 (no ciut na południe pod Augustów) tam mieszkali rodzice taty, no i on tam urodzony i mieszkał kilkanaście lat, zanim pojechali na nowe ziemie zachodnie, gdy wojna się skończyła. 

Piękne te ujęcia całości ogrodu, rewelacja.
  Piękne te ujęcia całości ogrodu, rewelacja. 

Imprezowanie się udało
 Imprezowanie się udało   

nie wierzyłem, że uda się ale ciśnienie powodowało, że struga wypływała i 'kisiel' rozlewał się po liściach. To było wczoraj, a dzisiaj (patrzcie zdjęcie) gąsienica ładnie mydłem wyszorowana pasie  się jak gdyby nic
 nie wierzyłem, że uda się ale ciśnienie powodowało, że struga wypływała i 'kisiel' rozlewał się po liściach. To było wczoraj, a dzisiaj (patrzcie zdjęcie) gąsienica ładnie mydłem wyszorowana pasie  się jak gdyby nic   

u nas tylko 3 noce w okolicach 0/ +1 pod koniec tygodnia
  u nas tylko 3 noce w okolicach 0/ +1 pod koniec tygodnia  

Widać, że dobrze zrobiłeś opuszczając Suwalszczyznę
 Widać, że dobrze zrobiłeś opuszczając Suwalszczyznę  Tutaj nadal zimno nawet, gdy słońce świeci bo są zimne północne wiatry i nocą przymrozki. Ja mieszkam przed Sejnami we wsi Krasnopol / może znasz te okolice/. serdecznie pozdrawiam Bożena
 Tutaj nadal zimno nawet, gdy słońce świeci bo są zimne północne wiatry i nocą przymrozki. Ja mieszkam przed Sejnami we wsi Krasnopol / może znasz te okolice/. serdecznie pozdrawiam Bożena

tylko żółtych - czerwonych, nasiona nie potrafią dojrzeć
  tylko żółtych - czerwonych, nasiona nie potrafią dojrzeć