Zgadzam się.
Masz naprawdę dużo oryginalnych roślin.
Czytałam, ż według Ciebie masz opóźnienia w kwitnieniu.
Ja mam wręcz odwrotne wrażenia.
U mnie wszystko pędzi. w połowie czerwca zaczęły kwitnąc liliowce
Małgosiu bardzo dziękuję za pochwałę dla moich zdjęć! KaRo -dziękuję za tak miłe uznanie dla zdjęć i moich modeli Gosiu ha.,ha trudno tu o oryginalność .. Nie obawiam się nowości roślinnych i często moimi obrazkami inspiruję forumowe chciejstwa , to wiem i dostrzegam /nieskromnie/
Dziękuję Jolu!
Dzisiaj był fajny dzień do prac ogrodowych,trochę zalegających roślin w doniczkach udało się posadzić, na koniec podlał je spokojny letni deszczyk.
Ślimaki u mnie mimo granulek,nie odpuszczają. ..Nie dają zakwitnąć daliom,każdy świeży pąk ugryzą,prawie wszystkie liatry skróciły,dobrały się do jeżówki...
W nagrodę ładnie zakwitły mi całkiem zwyczajne liliowce...
Tawułki juz pięknie zaczynają kwitnąc.
Hosty masz przepiękne. Duze okazałe.
Rżóe też sliczne.
Klon zachwyca. co to za odmiana ?
Pięknie na rabatach i w twoim Ogrodzie Maryniu
Różnorodność kwiatów niesamowita a jak super wszystko do siebie pasuje malując subtelny obraz,drukuj zdjęcia oprawiaj i trzep kasę jak nie boisz się stracić autorstwa zdjęć jest super albo albumy tylko wydawnictwo trochę kosztuje ale rozchodziły by się jak ciepłe bułeczki.Drugi rok stworzy już inne wizerunki.
KaRo cieszę się bardzo ,że Ci się spodobała fotka! Jolu jesteś bardzo miła dla mojej twórczości fotograficznej! Dziękuję za uznanie!
Ja jednak zadowolę się forumową publiką ,która się nie wyraża ale...jest!!!
Aniu - dziękuję za odwiedziny i pochwałę mojego ogródka!
Piękny szerszy kadr z liliowcami i z fioletowymi kwiatami z prawej strony.
Wyprostowane pędy Anabelle cudowne. Moja Strong, mimo że młoda świetnie trzyma pion.
Maryniu trochę odpoczynku w cieniu, bo znowu upały nas czekają.