Znajomy bo wzorowałem się na tobie, Mistrzu

Ale nie takie proste to było, trochę trzeba było z tym się powalczyć

Oczywiście piwko postawię za pomysł albo rozliczymy się w nasionach

Dlaczego rozkładacie czarną włókninę? Przed chwastami ,czy żeby gleba sie nagrzewała?
 Dlaczego rozkładacie czarną włókninę? Przed chwastami ,czy żeby gleba sie nagrzewała?

Więc chyba ta agro niewiele tutaj pomoże.
 Więc chyba ta agro niewiele tutaj pomoże. 

No chyba, ( w co nie wierzę) nie występuje u Ciebie ślinik luzatyński.
  No chyba, ( w co nie wierzę) nie występuje u Ciebie ślinik luzatyński.

Aniu, będę pisał tonem spokojnym i łagodnym

To "coś jeszcze" to AU Producer - arbuz klasy crimson.

Nie kombinuj, tylko szybciutko wywal te doniczki, wykop spory dołek, nawrzucaj do niego smakołyków i co tam masz najlepszego, przykryj agro i wsadź w nie arbuzy. I usuń trawę z okolicy bo będzie tak jak pisze FreGo - ślimaki "zaopiekują" się od razu pędami i zawiązkami. Ale... coś mi świta jak mówiłaś, że ślimaków w ogrodzie nie masz... Nie szkodzi, w trawę pędów nie puszczaj bo nawet jak Ci ich nic nie zeżre to będzie kłopot z koszeniem.Geo pisze: ↑25 maja 2024, o 14:42 Miejsce wygospodarowane w najlepiej nasłonecznionej części trawnika, sadzonki będą w otworowanych doniczkach pod którymi pracuje naprędce przygotowana mieszanka suszonego obornika z ziemią rodzimą.
Pomysł jest taki, że w pierwszej fazie sadzonki żyją z kompostu w doniczce i regularnych mikrodawek nawozów płynnych.
Potem korzenie wyłażą z doniczek do strefy obornikowej, która, mam nadzieję, będzie już jakoś gotowa.