Mój skrawek ziemi...Gabriela - cz. 2
-
jol_ka
- 1000p

- Od: 27 lip 2007, o 12:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Gabi czołem czołgistko
dobrze, że Magda Cię przycisnęła i pokazałaś zakupy!! tujałka bardzo mi się podoba, ale już sobie odpuściłam - żeby wysiać, to co do tej pory kupiłam potrzeba mi będzie kilku sezonów
też trzymam kciuki za niecierpki (żeby nie było tylko na lachona Magdę jak nie wzejdą
), ale skoro Agnieszka o nich tak dobrze pisze, to może nie ma co panikować
pamiętam o dziwaczkach dla Ciebie, muszę zajrzeć do piwnicy, czy nic się z nimi nie dzieje
chyba jest tam trochę za ciepło, bo canny już zaczęły wypuszczać zielone
dobrze, że Magda Cię przycisnęła i pokazałaś zakupy!! tujałka bardzo mi się podoba, ale już sobie odpuściłam - żeby wysiać, to co do tej pory kupiłam potrzeba mi będzie kilku sezonów
też trzymam kciuki za niecierpki (żeby nie było tylko na lachona Magdę jak nie wzejdą
pamiętam o dziwaczkach dla Ciebie, muszę zajrzeć do piwnicy, czy nic się z nimi nie dzieje
Pozdrawiam Jola
jo_linki
jo_linki
- kubanki
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 sie 2008, o 16:34
Piękna była ta kompozycja na wczorajsze dobranoc. Szkoda, że nie zajrzałam. Ale trzymam za słowo, że dziś też coś ładnego wrzucisz 
Dziewczyny, róbcie dokumentację siewów, to na przyszły rok będziemy miały już ładne doświadczenia do wymiany. Ja na razie jestem zielona z siewów. Czytam co się da, ale w praktyce się dopiero okaże, ile mi to dało. Oby choć 50% siewów się udało...
Dziewczyny, róbcie dokumentację siewów, to na przyszły rok będziemy miały już ładne doświadczenia do wymiany. Ja na razie jestem zielona z siewów. Czytam co się da, ale w praktyce się dopiero okaże, ile mi to dało. Oby choć 50% siewów się udało...
- Gabriela

- Od: 18 gru 2007, o 17:22
jol_ka pisze:Gabi czołem czołgistko![]()
też trzymam kciuki za niecierpki (żeby nie było tylko na lachona Magdę jak nie wzejdą![]()
), ale skoro Agnieszka o nich tak dobrze pisze, to może nie ma co panikować
![]()
pamiętam o dziwaczkach dla Ciebie, muszę zajrzeć do piwnicy, czy nic się z nimi nie dzieje![]()

Jolu, witam serdecznie, długo Cię nie było...
Dzięki że będziesz trzymać kciuki, teraz mam pewność że będzie wszystko dobrze.

I dziękuję za pamięć, bo ja prawdę mówiąc, zapomniałam...
Aniu, siew nasion to nic strasznego, pójdzie Ci dobrze.kubanki pisze:Piękna była ta kompozycja na wczorajsze dobranoc. Szkoda, że nie zajrzałam. Ale trzymam za słowo, że dziś też coś ładnego wrzucisz
Wystarczy tylko trochę zadbać o malutkie siewki, bo to najczęściej wtedy może się coś zmarnować.
Potem to już będzie dobrze.
Trzymam kciuki za Twoje wysiane nasionka.
Wiolu, nie chciałabym zanudzać tymi samymi zdjęciami, dlatego wymyślam...tulipanka pisze:Gabi podziwiam Twoje wyczyny fotograficzne. Animacja to już mistrzostwo![]()
Nacieszyłam dziś u Ciebie oczy pięknymi widokami. To jak lekarstwo na tą moją chandrę ....
I wiesz co... chandrę zostaw za sobą, bo do wiosny coraz bliżej.

Chociaż jakby tak pomyśleć, to ten czas strasznie pędzi...
- bogusia177

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Gabriela

- Od: 18 gru 2007, o 17:22
Boguśko, ja miałam lepszy start, bo robiłam zdjęcia jedno za drugim.bogusia177 pisze:Chyba będę musiała Gabryśko przyjść na naukę ,bo całe popołudnie aż praktycznie aż do wieczora uczyłam się wstawić gifa i ani w ząb
Nasionka widzę ,że podkupiłaś ,więc wnet będziesz wysiewać ,
Ja jutro wybieram się do Auchan ,więc może coś upoluję ciekawego ,,,,, :P
Potem tylko trzeba było wybrać kilka i zrobić animację.
Nasionka mam, ale na razie nie wysiewam, jest jeszcze za wcześnie.
A w Auchan nic ciekawego nie było, byłam tam w środę.
Aniu, jeśli Ci chodzi o żółte kwiaty to w prawym górnym rogu to cesarska korona,kubanki pisze:No, nie będzie, że słowa nie dotrzymujesz. Piękna karteczkaCo to są te śliczne żółte kwiatki?
A za kciuki dziękuję, na pewno mnie początkującej się przydadzą...
a w dolnym lewym jest psiząb, bardzo wdzięczna roślina cebulowa.
Madziu, tak to jest stokrotka...maakita pisze:Gabrysiu, a co to jest w prawym dolnym rogu? Stokrotka? Jeśli tak to jaka odmiana?
Niestety nie podam Ci nazwy, bo kupowałam gotową sadzonkę, i nie zwracałam uwagi na nazwę.
Miałam jeszcze inną, i ta zdecydowanie ładniej się prezentowała.