Mój ogródek - chatte - 2009r./cz.4/
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ewuniu, Ulko, Halinko, dziękuję! Jesteście naprawdę kochane
Grażynko, Ty tez się nawdychaj trochę "słonecznych barw", bo jeszcze co najmniej miesiąc będziemy musieli wytrzymać w otaczającej nas teraz szarzyźnie
Grzesiu, nieważne! Żółty też jest słonecznym kolorem, a najważniejsze są intencje
Grażynko, Ty tez się nawdychaj trochę "słonecznych barw", bo jeszcze co najmniej miesiąc będziemy musieli wytrzymać w otaczającej nas teraz szarzyźnie
Grzesiu pisze:Ale naturalnie to one były (te gazanie )bardziej pomarańczowe![]()
![]()
Grzesiu, nieważne! Żółty też jest słonecznym kolorem, a najważniejsze są intencje
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Joluś, a ja wiem, ze Ty wiesz ;)
Dziękuję za tę piękną budleję
Ewulku, masz rację, te tulipanki też mają w sobie słońce
Dziękuję!
Jadziu, wiem, że lubisz żółty, ale chyba przekonujesz się trochę do pomarańczu, co?
Elżuniu, u mnie też spadł śnieg, ale niewiele
Wiatru na szczęście nie ma, ale nie wiem, jak było wcześniej, bo nie wychodziłam z domu. Temperatura oscyluje wokół zera. Chyba faktycznie zima wraca... Dziękuję za pięknego nagietka 
Dla wszystkich, którzy zaglądają do mnie i karmią mnie słonecznymi kolorami, drobny prezencik, z zadaniem ;) : jaki to jest kolor?
Nie jest to czerwony, ani pomarańczowy, ani różowy ... więc jaki?

Dziękuję za tę piękną budleję
Ewulku, masz rację, te tulipanki też mają w sobie słońce
Jadziu, wiem, że lubisz żółty, ale chyba przekonujesz się trochę do pomarańczu, co?
Elżuniu, u mnie też spadł śnieg, ale niewiele
Dla wszystkich, którzy zaglądają do mnie i karmią mnie słonecznymi kolorami, drobny prezencik, z zadaniem ;) : jaki to jest kolor?
Nie jest to czerwony, ani pomarańczowy, ani różowy ... więc jaki?