chociaz uwielbiam ranne mgly, lisci grabienie i zapach samej jesieni... to zawsze smutno sie robi, ze lato juz odchodzi

bardzo sie cieszymy, niestety w przypadku szczepienia czeresni ponieslismy calkowita kleske
 bardzo sie cieszymy, niestety w przypadku szczepienia czeresni ponieslismy calkowita kleske   sprobujemy jeszcze w tym roku, zrazy juz pobrane i na wiosne bedziemy szczepic... a czas nas nagli, bo czeresnia dawczyni zrazow - jest bardzo zjadana przez korniki strasznie szybko i dodatkowo stanowi zagrozenie dla innych drzew... ale nie wytniemy jej dopoki tej odmiany nie zaszczepimy!
 sprobujemy jeszcze w tym roku, zrazy juz pobrane i na wiosne bedziemy szczepic... a czas nas nagli, bo czeresnia dawczyni zrazow - jest bardzo zjadana przez korniki strasznie szybko i dodatkowo stanowi zagrozenie dla innych drzew... ale nie wytniemy jej dopoki tej odmiany nie zaszczepimy!   

ale na pocieszenie pare fotek z wiosennego ogrodu
  ale na pocieszenie pare fotek z wiosennego ogrodu  moja tesknota za wiosna jest przeogromna - listy roslin i nasion prawie gotowe i nic tylko kupowac hihihi a potem oporzadzac ;-)
 moja tesknota za wiosna jest przeogromna - listy roslin i nasion prawie gotowe i nic tylko kupowac hihihi a potem oporzadzac ;-) 

hmmm a tej roslinki to nazwy niestety nie znam
 hmmm a tej roslinki to nazwy niestety nie znam   ktos pomoze?
 ktos pomoze?

Ale lepiej późno, niż wcale ;)
  Ale lepiej późno, niż wcale ;) nie licząc tej, koło glicynii. Mam nadzieję, ze jeszcze pokażesz
  nie licząc tej, koło glicynii. Mam nadzieję, ze jeszcze pokażesz