Ogród Zenka 2009
- ZENOBIUSZ
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 sty 2008, o 07:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Geniu róż to my nie mamy zawiele,bo w sumie około 10 krzaków.
Staramy sie o nie dbać aby wyglądały jak najlepiej i ożywiały nasz ogród.
Jadziu miło mi że przed zaśnięciem możesz nacieszyć swoje oczy kwiatami róż które przedstawiłem na zdjęciach. Róże nasze rosną zdrowo i nie mamy z nimi większych kłopotów.
Staramy sie o nie dbać aby wyglądały jak najlepiej i ożywiały nasz ogród.
Jadziu miło mi że przed zaśnięciem możesz nacieszyć swoje oczy kwiatami róż które przedstawiłem na zdjęciach. Róże nasze rosną zdrowo i nie mamy z nimi większych kłopotów.
Pozdrawiam Zenek
- ZENOBIUSZ
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 sty 2008, o 07:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Geniu dziękujemy za odwiedziny, i cieszymy się że wizyta u nas spowoduje
większy zakup tych kwitnących kwiatów przez Ciebie.Naszego zakupu dokonaliśmy podczas ostatniej wizyty w OBI,wybór był tak bardzo duży że z trudem udało mi śię odwieść małżonkę
od dalszych zakupów.
Justyno dziękujemy za odwiedziny i miłe słowa.
Tawułki jak zapewne wiesz są kwiatami które lubią stanowiska wilgotne i półcieniste, a wtedy
to doskonale się rozrastają i wybarwiają. Mamy nadzieję że jeszcze pojawią się w Twoim ogrodzie.
większy zakup tych kwitnących kwiatów przez Ciebie.Naszego zakupu dokonaliśmy podczas ostatniej wizyty w OBI,wybór był tak bardzo duży że z trudem udało mi śię odwieść małżonkę
od dalszych zakupów.
Justyno dziękujemy za odwiedziny i miłe słowa.
Tawułki jak zapewne wiesz są kwiatami które lubią stanowiska wilgotne i półcieniste, a wtedy
to doskonale się rozrastają i wybarwiają. Mamy nadzieję że jeszcze pojawią się w Twoim ogrodzie.
Pozdrawiam Zenek