Byłam pozbierać ogórki znów jeden 1L, a drugi mniejszy dobre i to .Liście nie wyglądają ciekawie po tych deszczach, a szczególnie po tych oślizłych . Parę takich brzydkich zerwałam,  więcej przewiewu zaraz się zrobiło . zaś w wigwamie liściorów więcej niż ogórków,  jednak przeważają tam sałatkowe .
 Byłam pozbierać ogórki znów jeden 1L, a drugi mniejszy dobre i to .Liście nie wyglądają ciekawie po tych deszczach, a szczególnie po tych oślizłych . Parę takich brzydkich zerwałam,  więcej przewiewu zaraz się zrobiło . zaś w wigwamie liściorów więcej niż ogórków,  jednak przeważają tam sałatkowe . Anusiu ten ładny kwiatek to Trojeść amerykańska rośnie przed ogródkiem miododajna, ale bardzo ekspansywna roślina .Przecudnie pachną jej kwiaty, a w porze kwitnienia jest oblegana przez wszystkie owady jedno brzęczenie także motyle i Fruczak do niej przylatują. Ta hortensja to ogrodowa wyhodowałam ją sobie sama .W tym roku biednie wygląda nie wiem dlaczego

Igusiu ta hortensja to ogrodowa własnoręcznie wyhodowana z patyczka ma cudny kolor i ta koronka
 Dziękuję za gratulacje fajny sprzęt.  Dobrze ,że mam przepuszczalną glebę to szybko przesycha może czas by wysiać rzodkiewki albo to jeszcze nie czas dla nich
 Dziękuję za gratulacje fajny sprzęt.  Dobrze ,że mam przepuszczalną glebę to szybko przesycha może czas by wysiać rzodkiewki albo to jeszcze nie czas dla nich 
Życzę wszystkim mile spędzonego wieczoru

Od Marysi - maski
 Od Marysi - maski   

Widziałam też 5 samolotów w obrębie 5,10 min jeden od drugiego i bociany kołujące i jastrzębia fajnie mi było na tych moich niedopracowanych włościach,powodzenia Jadziu i pstrykaj zdjęcia jak tylko możesz.
 Widziałam też 5 samolotów w obrębie 5,10 min jeden od drugiego i bociany kołujące i jastrzębia fajnie mi było na tych moich niedopracowanych włościach,powodzenia Jadziu i pstrykaj zdjęcia jak tylko możesz. 
 Jednak dla pomidorów i ogórków to super pogoda, bo dobrze dojrzewają aż miło patrzyć na te czerwone owoce
 Jednak dla pomidorów i ogórków to super pogoda, bo dobrze dojrzewają aż miło patrzyć na te czerwone owoce

Niestety to ostatni taki sezon kiedy mam swoje warzywa, bo jednak od jesieni biorą się za tę budowę
 Niestety to ostatni taki sezon kiedy mam swoje warzywa, bo jednak od jesieni biorą się za tę budowę 

Ta hortensja i w ubiegłym roku Cię urzekała może być Twoja, bo obiecałam Ci ją już w ubiegłym roku ,ale jeszcze rok mnie cieszyła swoimi kwiatami .Wiosną trochę podmarzła ,ale teraz wypuszcza mnóstwo młodych rozet .Trochę bym ją podcięła te stare pędy zdrewniałe ona kwitnie i na nowych przyrostach tylko później
 Ta hortensja i w ubiegłym roku Cię urzekała może być Twoja, bo obiecałam Ci ją już w ubiegłym roku ,ale jeszcze rok mnie cieszyła swoimi kwiatami .Wiosną trochę podmarzła ,ale teraz wypuszcza mnóstwo młodych rozet .Trochę bym ją podcięła te stare pędy zdrewniałe ona kwitnie i na nowych przyrostach tylko później