Mam hakone Albostriatę, bardziej zielonkawa. Nie przypala jej słońce? Podoba mi się, ale na moich piaskach boję się sadzić Aureolę.
  Mam hakone Albostriatę, bardziej zielonkawa. Nie przypala jej słońce? Podoba mi się, ale na moich piaskach boję się sadzić Aureolę.Miłych chwil w ogrodzie.

Mam hakone Albostriatę, bardziej zielonkawa. Nie przypala jej słońce? Podoba mi się, ale na moich piaskach boję się sadzić Aureolę.

U mnie do południa jest zacieniona. Jak do tej pory radzi sobie świetnie, a już kilka lat minęło

, a potem zdjęcia zniknęły
 , a potem zdjęcia zniknęły  i musiałam poczekać do pierwszego.
  i musiałam poczekać do pierwszego. , bardzo zadbany
 , bardzo zadbany  z moimi ulubionymi irysami, piwoniami i bzami
 z moimi ulubionymi irysami, piwoniami i bzami  .
 . , a obok niego i na zdjęciu z Sarą Bernhardt, cudny dzwonek
 , a obok niego i na zdjęciu z Sarą Bernhardt, cudny dzwonek  .  Mam takiego białego nienazwanego, może wiesz co to za dzwonek i czy mógłbyś napisać mi na pw, gdzie kupić taki błękitny?
 .  Mam takiego białego nienazwanego, może wiesz co to za dzwonek i czy mógłbyś napisać mi na pw, gdzie kupić taki błękitny? . Nie chce pieniędzy i chowa zdjęcia wstawione po zalogowaniu, bo przerzucił nas na darmowy abonament, gdzie jest mało transferu, to jeśli nie chcesz wstawiać zdjęć bez logowania, będą pod koniec każdego  miesiąca niewidoczne, a z początkiem nowego wrócą. Nie ma żadnej możliwości kontaktu z Fotosikiem, ja się poddałam, ale gdybyś znalazł jakiś sposób, to daj znać.
 . Nie chce pieniędzy i chowa zdjęcia wstawione po zalogowaniu, bo przerzucił nas na darmowy abonament, gdzie jest mało transferu, to jeśli nie chcesz wstawiać zdjęć bez logowania, będą pod koniec każdego  miesiąca niewidoczne, a z początkiem nowego wrócą. Nie ma żadnej możliwości kontaktu z Fotosikiem, ja się poddałam, ale gdybyś znalazł jakiś sposób, to daj znać.

. U nas też te dzwonki są od zawsze, ale tylko białe.
 . U nas też te dzwonki są od zawsze, ale tylko białe.

a 'Tuscany' niesamowita
 a 'Tuscany' niesamowita   ta nad furtką ma imponujący rozmiar, a ilość kwiatów powala
 ta nad furtką ma imponujący rozmiar, a ilość kwiatów powala   

Rabaty pełne kwiatów. Bardzo mi się tu podoba.
  Rabaty pełne kwiatów. Bardzo mi się tu podoba.