A co do kłopotów, to skądś to znam... one nie chadzają parami, tylko całym stadem

Pozdrawiam ciepło

tylko musi to być późna odmiana, żeby kwitła wtedy kiedy funkia puści już liście.
 tylko musi to być późna odmiana, żeby kwitła wtedy kiedy funkia puści już liście.

i życzę Ci szybkiego ich rozwiązania.
  i życzę Ci szybkiego ich rozwiązania.  
  wystarczy tak zaaranżować rośliny o kolorowych liściach, by osiągnąć wspaniały malowniczy obraz.
  wystarczy tak zaaranżować rośliny o kolorowych liściach, by osiągnąć wspaniały malowniczy obraz.  
   No, ale zmysł malarski posiadają tylko nieliczni.
  No, ale zmysł malarski posiadają tylko nieliczni.  Tobie Bozia taki dar dała i fantastycznie go wykorzystujesz również w ogrodzie.
  Tobie Bozia taki dar dała i fantastycznie go wykorzystujesz również w ogrodzie.  

Poczekamy, jak znajdziesz czas, będziemy podziwiać Twój ogród.
 Poczekamy, jak znajdziesz czas, będziemy podziwiać Twój ogród.

Współczuję Ewo

Nawet zdjęć nie chciało się robić. Ale to nie tylko mój problem. cała północ miała podobną pogodę.
  Nawet zdjęć nie chciało się robić. Ale to nie tylko mój problem. cała północ miała podobną pogodę. 

Jest to mój ulubiony ogród dendrologiczny i tam zobaczyłam , że w cieniu też może nie być nudno. Przyjechałam do domu i zaczęłam kombinować
 Jest to mój ulubiony ogród dendrologiczny i tam zobaczyłam , że w cieniu też może nie być nudno. Przyjechałam do domu i zaczęłam kombinować  Wyszło fajnie ale jesienią jest kłopot z żurawkami przy grabieniu liści. Coś tam chyba zmienię żeby prace sobie ułatwić. Cieszę się, że Ci się podoba
 Wyszło fajnie ale jesienią jest kłopot z żurawkami przy grabieniu liści. Coś tam chyba zmienię żeby prace sobie ułatwić. Cieszę się, że Ci się podoba   
  Jeszcze mam dużo na głowie ale jakieś światełko w tunelu zaczyna nieśmiało błyskać ;)
  Jeszcze mam dużo na głowie ale jakieś światełko w tunelu zaczyna nieśmiało błyskać ;) I tak po cichu  liczę na więcej takich dni ;)
 I tak po cichu  liczę na więcej takich dni ;) 

Ponieważ nie wiedziałam, w której donicy była, nie była jakoś szczególnie traktowana
  Ponieważ nie wiedziałam, w której donicy była, nie była jakoś szczególnie traktowana   a jednak jest!
  a jednak jest!  

Pogody wedle potrzeb
 Pogody wedle potrzeb

Myślę, że teraz coraz większe wzięcie będą miały rojniki i rozchodniki ;) Pozdrawiam ciepło
  Myślę, że teraz coraz większe wzięcie będą miały rojniki i rozchodniki ;) Pozdrawiam ciepło  

Pozdrawiam serdecznie
 Pozdrawiam serdecznie   
  Na początku czerwca przesadziłam 1 szt na pergolę a potem przyszły upały. Usechł mi do połowy ale odbija. Myślę, że coś z niego będzie ale chwilowo wyleczyłam się z przesadzania. Poczekam do jesieni ;)
  Na początku czerwca przesadziłam 1 szt na pergolę a potem przyszły upały. Usechł mi do połowy ale odbija. Myślę, że coś z niego będzie ale chwilowo wyleczyłam się z przesadzania. Poczekam do jesieni ;)