Ja obiecałam sobie jazdę na rowerze codziennie
Ogród - hal1959 - cz.2
- paulinka09
- 500p

- Od: 18 sie 2008, o 13:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Masz rację... człowiek lepiej sie czuje... ale ja nie jestem systematyczna... pozbędę ie oponki i zapomne ze ćwiczyłamhal1959 pisze: Izuniu na oponki![]()
,a tak poważnie to na lepsze samopoczucie,kręgosłup daje znać o sobie itp,jak ćwiczyłam systematycznie czułam się lepiej,na pętro mogłam wbiec,a teraz ledwo włażę
tfu tfu... nie mam probemówz kregosłupem... wiec oprocz oponki nic mnie nie zmusza do ćwiczeń
Dziś był pilates.. polecam
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Halinko jesteś kochana że za nas poćwiczyłaś.U mnie też mróz wczoraj już mogłam wykopać ciemierniki i wsadzić do doniczki a dziś już ziemia zmarznięta. no i szadź w ogrodziehal1959 pisze:Właśnie poćwiczyłam,jest okey,chyba początek zrobiony,myślę,że już jutro będzie lepiej.Poćwiczyłam za Ciebie i za wszystkie dziewczynki
![]()
![]()
,a na termometrze za oknem -1
.
Genia
- hal1959

- Od: 13 mar 2008, o 19:52
Aguś ja się cieszę,że się zmobilizowałam 
Myślę,że jak zaczęłam to już chyba będę ćwiczyć regularnie
Gieniu,dzisiaj też przeszłam po ogrodzie,takie biedne te rośliny po tych mrozach
. Wiosny potrzebują roślinki i my także chcemy wiosny
.Cebulki też u mnie wychodzą,nie wiem już gdzie jakie posadziłam,więc wiosną będę miała niespodzianki 
Myślę,że jak zaczęłam to już chyba będę ćwiczyć regularnie
Gieniu,dzisiaj też przeszłam po ogrodzie,takie biedne te rośliny po tych mrozach
- hal1959

- Od: 13 mar 2008, o 19:52
Hanuś ja nie planuję zakupów,dopiero jak wszystko wyjdzie na wierzch co posadziłam,wtedy coś dokupię,w miejsce gdzie będą braki,jedynie co lilie muszę kupić bez względu czy będę miała miejsce czy nie,uparłam się na nie i już
.Co do ćwiczeń to wiem jak to jest,rower mam już ok 10 lat,ale nie zawsze chciało się na nim ćwiczyć