 Tak się zastanawiam jakie sałaty podskubujecie ? Lodowa Kwiryna jeszcze lodowej nie przypomina więc na razie jej nie ruszam. Masłową Jubilatke można by już skubnąć. Nie wiem jak postąpić z mini Rzymską Little Gem ? Jak rozpoznać jej dojrzałość ? Czekacie aż zawinie się do końca ? Skubiecie po kawałku czy wyrywacie w całości ? Liście wyglądają na grube i apetyczne.
 Tak się zastanawiam jakie sałaty podskubujecie ? Lodowa Kwiryna jeszcze lodowej nie przypomina więc na razie jej nie ruszam. Masłową Jubilatke można by już skubnąć. Nie wiem jak postąpić z mini Rzymską Little Gem ? Jak rozpoznać jej dojrzałość ? Czekacie aż zawinie się do końca ? Skubiecie po kawałku czy wyrywacie w całości ? Liście wyglądają na grube i apetyczne. 
(zdjęcia z przed dwóch dni)





















 Dobrze, że posiałam też inne
 Dobrze, że posiałam też inne 

 
 
		
