To ten mój biały to chyba jakiś samiec. Geniu tobie się wysiewa, a mój drań nic.e-genia pisze:Mam tyle że do obydwu i jeszcze dla Artura starczy.jollla500 pisze:hi hi Gieniu ale do której to Joli było ?e-genia pisze:Jolu siewki tych białych to wiosną mogę Ci wysłać. Czerwone się nie rozsiewają, przynajmniej moje
Genia
Jolu masz rację to duża przesada .A ceny pełnych ciemierników też takie duże
Izo nie wiem bo jeszcze mi nie przysłali.
Genia
Kolorowy ogród Geni - 2009r - 1cz.
- Zenia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 6 wrz 2007, o 20:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- zielono mi
- 500p

- Od: 26 maja 2008, o 19:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- zielono mi
- 500p

Po zimie szczególnie ten cuchnący pięknie sie wysiewa, co roku wydawałam kilka siewek znajomym, jeśli w tym roku też sie wysieje to mogę kogoś obdarować , nie wiem jak korsykański bo kiedyś wysiewał się a w ubiegłym roku nie znalazłam żadnego malucha.
Gieniu na forum znalazłam ciemierniki obejżyj
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 74&start=0
Gieniu na forum znalazłam ciemierniki obejżyj
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 74&start=0
Pozdrawiam Jola
- Lady-r
- Przyjaciel Forum

- Od: 3 lis 2006, o 12:35
Bo Jola niestety, ale chyba nie ma swojego wątku, też kiedyś szukałam. 
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
- zielono mi
- 500p

Halinko nie mam jeszcze swojego wątku
chciałam założyć dopiero na wiosnę jak kupię aparat, zdjęcia które mam są z komórki i niestety te z dalszej perspektywy są nieciekawe.
Jeśli ciemierniki wzejdą to chętnie sie z Wami podzielę , przypomnij się koło maja, czerwca wtedy mogę już coś obiecać.
Jeśli ciemierniki wzejdą to chętnie sie z Wami podzielę , przypomnij się koło maja, czerwca wtedy mogę już coś obiecać.
Pozdrawiam Jola
Witam! Ja bardzo przepraszam Cię Geniu, że wtrącam sie w Twoim wątku, ale oglądałam Twoje piękne kwiaty przez szereg dni, a teraz trafiłam na tę ciekawa dyskusje o ciemiernikach (przyznam, ze moją słabość ogrodową
- k-c
- Przyjaciel Forum

- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Geniu - piękne masz ciemierniki - ja mam na dziełce 3 różne a na wsi 2 ciekawe czy zakwitną w tym roku już czy jeszcze im się nie będzie chciało ...
strasznie dużo stron u Ciebie przybywa - tydzień mnie nie było a tutaj 40 stron :P
strasznie dużo stron u Ciebie przybywa - tydzień mnie nie było a tutaj 40 stron :P
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- bishop

- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Kontakt:
Nie miałem jeszcze ciemierników, czemu "cuchnący" nosi taką nazwę? Rzeczywiście tak śmierdzi?
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Witajcie kochani ale Was było jak poszłam spać i później mówicie że mi tyle stron przybywa.
U mnie rośnie wątek jak grzyby po deszczu.
Selli 7 witaj u mnie gościnnie.Nic się nie stało zapraszam zawsze kiedy będziesz miała taką potrzebę
Zeniu u mnie bez śniegu.A ciemiernik biały sieje się świetnie za to borbowy jeszcze ani jednej siewki.
Jolu dzięki za zdjęcia ciemiernika cuchnącego ja go nie mam
U mnie rośnie wątek jak grzyby po deszczu.
Selli 7 witaj u mnie gościnnie.Nic się nie stało zapraszam zawsze kiedy będziesz miała taką potrzebę
Zeniu u mnie bez śniegu.A ciemiernik biały sieje się świetnie za to borbowy jeszcze ani jednej siewki.
Jolu dzięki za zdjęcia ciemiernika cuchnącego ja go nie mam