U nas albo zwały śniegu, albo mokro i zimno.
 U nas albo zwały śniegu, albo mokro i zimno.Piękny prezent od córci.
 Będziesz mieć miłą lekturę w oczekiwaniu na ciepłą wiosnę i prace w ogrodzie. Też kilka  ziół używam, ale głównie jako herbatki.
  Będziesz mieć miłą lekturę w oczekiwaniu na ciepłą wiosnę i prace w ogrodzie. Też kilka  ziół używam, ale głównie jako herbatki.Pozdrawiam ciepło.

U nas albo zwały śniegu, albo mokro i zimno.
 U nas albo zwały śniegu, albo mokro i zimno. Będziesz mieć miłą lekturę w oczekiwaniu na ciepłą wiosnę i prace w ogrodzie. Też kilka  ziół używam, ale głównie jako herbatki.
  Będziesz mieć miłą lekturę w oczekiwaniu na ciepłą wiosnę i prace w ogrodzie. Też kilka  ziół używam, ale głównie jako herbatki.

Widać, że dobrze im u Ciebie.
  Widać, że dobrze im u Ciebie.  

Moje już przekwitły i teraz muszę sobie już kupić jakieś zapączkowane, bo brakuje mi ich zapachu.
  Moje już przekwitły i teraz muszę sobie już kupić jakieś zapączkowane, bo brakuje mi ich zapachu.  
  obyś zdążyła się z nimi zapoznać przed wiosną, bo gdy już zaczną się wiosenne prace, niewiele czasu Ci zostanie.
  obyś zdążyła się z nimi zapoznać przed wiosną, bo gdy już zaczną się wiosenne prace, niewiele czasu Ci zostanie.  

w oczekiwaniu na nowy sezon.
  w oczekiwaniu na nowy sezon.

Ja tam na każdym trawniku widzę całą aptekęewita44 pisze: ↑22 lut 2023, o 10:27 (...) Dostrzegłam w moim ogrodzie takie "chwasty" jak babka lancetowata, komosa biała, farbownik polny, krwawnik, mniszek, jasnota purpurowa, rdest ptasi czy gwiazdnica. Pewnie jakiś jeszcze by się znalazł.
I jak dokształcę się w temacie chwastów i ziół to może kiedyś je zastosuję w celach zdrowotnych.
(...)

Tak sobie pomyślałam, że jak zacznę go spożytkowywać to wreszcie podagrycznik sobie pójdzie precz.
 Tak sobie pomyślałam, że jak zacznę go spożytkowywać to wreszcie podagrycznik sobie pójdzie precz.  

Z mniszka robię gnojówkę do podlewania roślin.
 Z mniszka robię gnojówkę do podlewania roślin.

by ze wszystkim zdążyć, nie zaniedbując przy tym rodzinki i pracy zawodowej.
  by ze wszystkim zdążyć, nie zaniedbując przy tym rodzinki i pracy zawodowej.  

Dobrego weekendu.
  Dobrego weekendu. 

do czasu gdy mąż zobaczył szaleńczy i maniakalny błysk w moich oczach  i stwierdził, że kupi mi róże na Dzień Kobiet. Skromnie zapakowałam do koszyka 6 róż.
 do czasu gdy mąż zobaczył szaleńczy i maniakalny błysk w moich oczach  i stwierdził, że kupi mi róże na Dzień Kobiet. Skromnie zapakowałam do koszyka 6 róż. 

i zdróweczka.
 i zdróweczka.