. Co do autoreklamy to dodam, że prezentacje najlepszych kwiatów zostawiam na ponure zimowe wieczory, a wśród nich będzie przynajmniej jeden, który mam od Ciebie
 . Co do autoreklamy to dodam, że prezentacje najlepszych kwiatów zostawiam na ponure zimowe wieczory, a wśród nich będzie przynajmniej jeden, który mam od Ciebie 
 .
 .
 z przyjemnością będę chłonąć wiedzę, zwłaszcza podaną w takiej formie. Prezentowany kwiat hybrydy Echinopsis robi wrażenie, bardzo mi się podoba
 z przyjemnością będę chłonąć wiedzę, zwłaszcza podaną w takiej formie. Prezentowany kwiat hybrydy Echinopsis robi wrażenie, bardzo mi się podoba  
 . Niestety obowiązków co niemiara, a doba jakoś się rozciągnąć nie chce. Mimo moich nieustannych prób
 . Niestety obowiązków co niemiara, a doba jakoś się rozciągnąć nie chce. Mimo moich nieustannych prób  Ale po długiej przerwie udało mi się wrzucic chociaż jeden nowy film.
 Ale po długiej przerwie udało mi się wrzucic chociaż jeden nowy film.  
  . Jednak z czasem krucho. No, ale w końcu udało się cos nagrać. Niestety tematyka średnio wesoła. Bo Unikum złapał jakieś choróbsko. A ja właściwie nie wiem co to
 . Jednak z czasem krucho. No, ale w końcu udało się cos nagrać. Niestety tematyka średnio wesoła. Bo Unikum złapał jakieś choróbsko. A ja właściwie nie wiem co to  . Wygląda trochę na przędziorka, ale żadnego z nich nie widziałem. Może tu się znajdzie jakis expert co mnie oświeci co to za paskuctwo.
 . Wygląda trochę na przędziorka, ale żadnego z nich nie widziałem. Może tu się znajdzie jakis expert co mnie oświeci co to za paskuctwo.

???? A no i prezent w postaci filmu też jest, trochę wspominek jeszcze z poprzedniego roku. Tak właściwie tych wspomnień mam jeszcze sporo, tylko czasu nie ma by się z nimi podzielić. Ale może niedługo trochę się to zmieni, trzeba być dobrej myśli. Jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla wszystkich, trzymajcie się przede wszystkim zdrowo
 ???? A no i prezent w postaci filmu też jest, trochę wspominek jeszcze z poprzedniego roku. Tak właściwie tych wspomnień mam jeszcze sporo, tylko czasu nie ma by się z nimi podzielić. Ale może niedługo trochę się to zmieni, trzeba być dobrej myśli. Jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla wszystkich, trzymajcie się przede wszystkim zdrowo