Dzięki za info

Przestudiowałem cały wątek, dużo ciekawych informacji co i kiedy siać ale chyba nie rozwiązuje to problemu tj. jak nie mieć pustych grządek. Oczywiście część można wysiewać na jesienne zbiory ale myślę, że do tego czasu można w tunelu zrobić 2 tury z wcześniejszymi warzywami chyba, że się mylę i nie starczy czasu. W tunelu mam raptem 3 grządki wzniesione prawie na całą długość czyli 4m , 2 grządki po 80cm szerokości i jedna 60cm . W tej jednej 80cm będą pomidory a w pozostałych 2-ch warzywa więc miejsca bardzo mało a warzyw dużo
W planach oczywiście podstawowe warzywa i kilka wynalazków i fajnie by było jak by można jakoś sadzić tak, żeby nie było pusto ale do tego potrzebny jakiś plan wysiewów a przy mojej wiedzy co po jakim czasie będzie zbierane, żeby po zbiorze były już przygotowane nowe sadzonki bedzie dość losowym przedsięwzięciem
Myślałem, że ktoś już kiedyś to przerabiał i jakiś plan zrobił na zasadzie np. rzodkiewka z pierwszego siewu do zbioru po 40 dniach to po 20 od wysadzenia pierwszej trzeba siać nową rozsadę do wielodoniczek, żeby po wyrwaniu pierwszej można było wsadzić następną lub coś innego już przygotowanego w postaci rozsady itd. z innymi warzywami