, a na pierwszy rzut oka, pomyślałam o Eustomie, zwłaszcza, że chwilę wcześniej widziałam w tv kobietę z bukietem z niej.
 , a na pierwszy rzut oka, pomyślałam o Eustomie, zwłaszcza, że chwilę wcześniej widziałam w tv kobietę z bukietem z niej.Widzę, że przybyło Ci różyczek w maziaje
 , śliczne są te pustaczki
 , śliczne są te pustaczki  . Piwonie kwitły pięknie
 . Piwonie kwitły pięknie  , a pochodnie trytomy
 , a pochodnie trytomy  . U mnie produkują tylko kupę liści i wywaliłabym je chętnie, gdyby nie to, że to rośliny mojej wnuczki
 . U mnie produkują tylko kupę liści i wywaliłabym je chętnie, gdyby nie to, że to rośliny mojej wnuczki  . Może podpowiesz mi, jak namówić moj do kwitnienia?
 . Może podpowiesz mi, jak namówić moj do kwitnienia?Pięknego dnia, Danusiu

. Na razie postanowiłam nie okrywać jej na zimę i zobaczę co będzie, najwyżej okaże się, że mam wolne miejsce w ogrodzie
 . Na razie postanowiłam nie okrywać jej na zimę i zobaczę co będzie, najwyżej okaże się, że mam wolne miejsce w ogrodzie  .
 . Kiedyś podobała mi się czerwona,ale już niestety nie mam miejsca.
 Kiedyś podobała mi się czerwona,ale już niestety nie mam miejsca.

, a to dzięki swoim wiosennym barwom.
 , a to dzięki swoim wiosennym barwom. 

Noc była z plusowymi temperaturami i zjadła całą biel. Pewnie z zazdrości, że sama jest czarna, to nic kontrastowego jej nie pasuje.
  Noc była z plusowymi temperaturami i zjadła całą biel. Pewnie z zazdrości, że sama jest czarna, to nic kontrastowego jej nie pasuje.