nawet nie pisz tak...bo mi wstyd od samego czytania.....brzuszki niestety słomiany zapał
Ogród - hal1959 - cz.2
Dziewczyny po co od lutego?
Ja dziś zaczęłam ... bo stwierdziłam, że mi chyba brzuch ostatnio urósł... znalazłam jakiś aerobik... tylko nie nadążałam za nimi ... moze macie jakieś pomysły na oponkę?
Ja dziś zaczęłam ... bo stwierdziłam, że mi chyba brzuch ostatnio urósł... znalazłam jakiś aerobik... tylko nie nadążałam za nimi ... moze macie jakieś pomysły na oponkę?
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
liska pisze:Dziewczyny po co od lutego?
Iza
jaki brzuch??????? i jak chyba
- Lady-r
- Przyjaciel Forum

- Od: 3 lis 2006, o 12:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Pilates jest bardzo dobry ćwiczyłam i chociaż teraz mi się nie chce to moje mięśnie i ścięgna go pamiętają, bo mogę się nieźle rozciągnąć. 
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Mój ogródek cz.1
- Lady-r
- Przyjaciel Forum

- Od: 3 lis 2006, o 12:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Są to spokojne ćwiczenia rozciągające i napinające mięśnie. Najlepiej jest poszukać płyty z instruktażem. Ja miałam taką z gazety Vita.
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Mój ogródek cz.1