W cieniu brzóz
- damapi
- 500p
- Od: 15 gru 2008, o 09:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ewa dziękuję ze wpadłaś :P - będziesz zawsze mile widzianym gościem :P
Szukałam dzisiaj jakichś wiosennych akcentów w ogrodzie, ale jeszcze niewiele widać. Niestety pąki ciemierników obmarzły mimo okrycia, te 20 stopni okazało sie dla nich za wiele - za szybko chciały zakwitnąć
Co nieco zielonego sie jednak znalazło
Na różowej śnieguliczce nadal są jagódki :P

A na iwie pierwsze bielejące kotki

Szukałam dzisiaj jakichś wiosennych akcentów w ogrodzie, ale jeszcze niewiele widać. Niestety pąki ciemierników obmarzły mimo okrycia, te 20 stopni okazało sie dla nich za wiele - za szybko chciały zakwitnąć

Co nieco zielonego sie jednak znalazło

Na różowej śnieguliczce nadal są jagódki :P

A na iwie pierwsze bielejące kotki

- EwkaEs
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 lip 2008, o 20:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Rozczulające te kotki na wierzbie iwie!A tu z Dołhobyczowa Zyta pokazuje świeży śnieg,Z Warmii straszą,ze za dwa tygodnie minus 15 będzie...Idąc do sklepu widzialam zielone pączki na krzewie bzu lilaka.Z jednej strony byłoby lepiej gdyby przymroziło na trochę,bo grypa panuje i kończy się komplikacjami,a przed nami sesja egzaminacyjna, z drugiej to może mróz żeby był taki mniejszy, bo mieszkam w chłodnym mieszkaniu.
- damapi
- 500p
- Od: 15 gru 2008, o 09:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ewuniu, mam nadzieję, że już nie wrócą takie potężne mrozy! Słonko coraz wyżej (jeśli w ogóle jest!!!) :P , tylu zapalonych działkowiczów wywołuje wiosnę, że w końcu musi przyjść
Życzę dużo, dużo ciepełka i udanej sesji egzaminacyjnej - mój syn też już rozpoczął sesję, ja na szczęście mam już te stresy dawno za sobą :P

Życzę dużo, dużo ciepełka i udanej sesji egzaminacyjnej - mój syn też już rozpoczął sesję, ja na szczęście mam już te stresy dawno za sobą :P
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 wrz 2008, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witaj Damapi
kolorowo
smok jest monochromatyczny z koniecznosci 8)
mam pytanie o to co na zdieciu obok granatowego irysa?.......ma kutnerowatą rozete lisci i kolumnowy kwiatostan? CO TO JEST?
[ niby mam pewne domysły ale
]
cmokasy z gór

smok jest monochromatyczny z koniecznosci 8)
mam pytanie o to co na zdieciu obok granatowego irysa?.......ma kutnerowatą rozete lisci i kolumnowy kwiatostan? CO TO JEST?
[ niby mam pewne domysły ale

cmokasy z gór
nic nie jest takie jakim się wydaje Spis Treści
Trochę mnie u Ciebie Danusiu nie było zajrzałam i co widzę niebiesko,fioletowo i kolorowo aż
miło i wesoło na duszy.Oby do wiosny.
miło i wesoło na duszy.Oby do wiosny.
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.