Oczywiście przesadzacie, Piterek napisz jakie żurawki zamawiasz.
Mój ogród - mariasen cz.1
Upatrzyłem sobie sporo odmian, niedawno zamówiłem 3: Snow Storm, Georgia Peach, Cinnabar Silver.mariasen pisze:Ale urosłam![]()
![]()
Oczywiście przesadzacie, Piterek napisz jakie żurawki zamawiasz.
Uparłem się na Ginger Ale, chociaż raz mi już odmówiło współpracy. Chcę również coś z maleństw np Purple Petticoats, Petite Pink Bouquet czy Petite Marbled Burgundy.
A tak to podobają mi się jeszcze: Beaujolais, Cafe Ole, Citronelle, Dark Secret, Encore, Guardian Angel, Kassandra, Lime Rickey, Marmalade, Melting Fire, Miracle, Mocha, Obsidian, Pinot Gris, Pistache, Rose Minors i Sashay.
Wyszły mi 23 odmiany hehe mania prześladowcza. Ciekawe ile z tego uda mi się kupić, przy obecnym kursie euro zakupy w Holandii czy Belgii nie bardzo mi się podobają
Aaaa bym zapomniał: marzą mi się Southern Comfort i Plum Royal, ale nie spotkałem ich jeszcze nigdzie w ofercie, ponoć mają być dostępne gdzieś około lipca.
- izabella1004
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ładny wybór! Jakby co to mam Peach Flambe, Frosted Violet i Key Lime Pie, więc wieszmariasen pisze:Piterek, moje zaplanowane żurawki to Black Beauty, Dark Secret, Georgia Peach, Citronelle, Snow Storm, Lime Rickey, Frosted Violet, Key Lime Pie po dwóch latach padła a jest piękna, Peach Flambe, Midnight Rose, Guardian Angel i heuherella Heronwood Mist. Jeszcze nie oglądałam wszystkich Twoich.
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.