Moje cytrusy wyszły na prosta i rosną zadowolone na tarasie. Niestety wciąż je przesuwam choć wiem że tego nie lubią, bo nie mage zdecydować się gdzie je najlepiej postawić
 .
 .Jak myślicie, lepsze miejsce pod ściana zachodnią, od 13godz jest tam żarówa, słonko grzeje i nagrzewa ścianę dzięki temu nocą jest zacisznie i ciepło oraz pod dachem,
czy lepiej miejsce pod niskimi krzakami, gdzie jest wietrzniej bo nie osłonięte ale za to doniczki nie nagrzewają się bo dół roślin jest w cieniu a pełne słonko grzeje już od 12?
Czytałam że przegrzewanie donic jest niedobre, więc nie wiem co lepsze.. Ciepła ściana w pierwszym czy zacienione donice w drugim miejscu

Po tych 4 dniach i powrocie na parapet, od razu zaczął się sypać i gałązki wyglądają jak wyglądają. Albo całe takie są, albo jak na jednym zdjęciu na górze niby zielono, niżej już nie. O co tutaj chodzi
 Po tych 4 dniach i powrocie na parapet, od razu zaczął się sypać i gałązki wyglądają jak wyglądają. Albo całe takie są, albo jak na jednym zdjęciu na górze niby zielono, niżej już nie. O co tutaj chodzi