Jak zacznie unosić się zapach, to nie wiem czy wytrzymamy
Moje spełnione marzenie tu.ja cz.2
No właśnie..ja też miałam takie wrażeniebishop pisze:...... ja odniosłem takie, że Boże Narodzenie w tym roku jakoś "nie miało jaj". Wielu znajomych nawet choinki nie ubierało... Ogródki też nie były takie rozświetlone lampkami... I tak jakoś... święta przeszły obok.![]()
Czy ktoś też takie wrażenie odniósł?
Kiedyś było wyczekiwanie na święta, również dlatego bo "rzucali" do sklepu lepsze towary - pomarańcze, szynki... A teraz wszystko jest na codzień
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- tu.ja
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 21 lip 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No i doczekałam się - kupiłam pierwsze nasiona kwiatów. A w powietrzu dziś było u mnie czuć nieśmiały powiem wiosny. co prawda nie było słonka, ale temperatura +4 st i zapach mokrej ziemi ( śnieg prawie cały już spłynął) - cudnie!
Agnieszko - a gdzie wypatrzyłaś to cudo? Muszę i ja zerknąć. A jak Ci się podoba ta " Indiana silver" ?
Agnieszko - a gdzie wypatrzyłaś to cudo? Muszę i ja zerknąć. A jak Ci się podoba ta " Indiana silver" ?
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Izo na forum wiosna już na całego.
Wszyscy w ferworze zakupowym a to dopiero początek sezonu.
Zobacz i naciesz oczy :
www.e-pnos.pl/?d=nas_kwi
www.pi-ma.pl
Miłego oglądania.
Wszyscy w ferworze zakupowym a to dopiero początek sezonu.
Zobacz i naciesz oczy :
www.e-pnos.pl/?d=nas_kwi
www.pi-ma.pl
Miłego oglądania.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Raczek

- Od: 31 mar 2007, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Iza a gdzie kupilaś nasiona?tu.ja pisze:No i doczekałam się - kupiłam pierwsze nasiona kwiatów. A w powietrzu dziś było u mnie czuć nieśmiały powiem wiosny. co prawda nie było słonka, ale temperatura +4 st i zapach mokrej ziemi ( śnieg prawie cały już spłynął) - cudnie!
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Ogródek Raczka 7
- JacekP

- Od: 5 mar 2007, o 13:10
Kupowanie nasion to jeszcze nie wiosna. Ale w ogrodzie czuję wiosnę i wczoraj zabrałem sie ochoczo do pracy. Pączek kwiatowy ma od jakiegoś czasu cieszynianka, a teraz chce ją przegonić gęsówka macedońska cała w pączkach. To dopiero radość
( Większa niż ozdoby i świecidełka na choince
) Ale schodzę na ziemię - do wiosny jeszcze trochę...
- Zyta

- Od: 21 maja 2008, o 21:38
- Kontakt:
Izuś...- fajną stronę polecam:
Giełda Kwiatowa - "Sekrety Natury"
http://www.tvs.pl/seria/55/
Warto posłuchać...pana Piotra.
Giełda Kwiatowa - "Sekrety Natury"
http://www.tvs.pl/seria/55/
Warto posłuchać...pana Piotra.
- tu.ja

Dzięki Krzysiu i Grażynko!
Na stronce pnos-u już bywałam. Jestem zaskoczona ilością odmian. W normalnych sklepach raczej nie możliwą. Nie wiem dlaczego,ale na ich stronie strasznie muli się i zawiesza mój komputer.
Aniu - nasiona kwiatów w końcu dotarły do naszego Kauflandu. Wybór nie jest jeszcze imponujący,ale kilka ciekawych można znaleźć.
Jacku - wiem,że zakup nasion jeszcze wiosny nie czyni. Chociaż troszkę ją przybliża jak dla mnie. Czytałam u Ciebie jak ostro wziąłeś się do pracy. Podziwiam i troszkę zazdroszczę,bo u mnie jeszcze nie ma ku temu warunków.
Dziękuję Zyto za podesłaną stronkę. Jest ciekawa. Już gdzieś u kogoś widziałam link i zaglądałam. Jak tylko znajdę więcej czasu to przejrzę dokładniej.
Na stronce pnos-u już bywałam. Jestem zaskoczona ilością odmian. W normalnych sklepach raczej nie możliwą. Nie wiem dlaczego,ale na ich stronie strasznie muli się i zawiesza mój komputer.
Aniu - nasiona kwiatów w końcu dotarły do naszego Kauflandu. Wybór nie jest jeszcze imponujący,ale kilka ciekawych można znaleźć.
Jacku - wiem,że zakup nasion jeszcze wiosny nie czyni. Chociaż troszkę ją przybliża jak dla mnie. Czytałam u Ciebie jak ostro wziąłeś się do pracy. Podziwiam i troszkę zazdroszczę,bo u mnie jeszcze nie ma ku temu warunków.
Dziękuję Zyto za podesłaną stronkę. Jest ciekawa. Już gdzieś u kogoś widziałam link i zaglądałam. Jak tylko znajdę więcej czasu to przejrzę dokładniej.
- tu.ja

Witam nowych gości! Justyno, Lamio miło,że trafiłyście do mnie. Zapraszam w każdej chwili jak tylko będziecie miały czas i ochotę!
Zajrzałam tylko na chwilę by pochwalić się jakie nasionka kupiłam w pierwszej kolejności:

Wczoraj byliśmy na działce po jabłka. Po mimo odwilży w mieście na ogródkach działkowych nadal leży śnieg. Nie licząc kiełkujących krokusów i irysów żyłkowych wiosny raczej nie widać. Za to w domu i owszem. Tak wyglądają moje cebulowe kupione 4 dni temu:

Zajrzałam tylko na chwilę by pochwalić się jakie nasionka kupiłam w pierwszej kolejności:

Wczoraj byliśmy na działce po jabłka. Po mimo odwilży w mieście na ogródkach działkowych nadal leży śnieg. Nie licząc kiełkujących krokusów i irysów żyłkowych wiosny raczej nie widać. Za to w domu i owszem. Tak wyglądają moje cebulowe kupione 4 dni temu: