Witaj Igala ,róża którą widzisz bokiem to Papa Milland pod taką nazwą ją kupiłam ale co do prawdziwości to nie jestem pewna bo się nie znam.Powinna być prawdziwa bo sprowadzana a firmy raczej starają się wysyłać takie jak trzeba,oczywiście pomyłki się zdarzają.Eden Rose pnaca teraz jej prawie nie mam ale to była moja kochana róża potrzebuje spokojnego miejsca i okrywania na zimę

jedyny kwiatuszek jaki na niej pozostał może jeszcze odbije ale trudno będzie.Afrodite następna moja kochana bardzo wdzięczna róża mam ją już chyba z 10 lat i ciągle raduje moje oczy

Goldelse z
żółto złota niska dopiero w tym roku ładnie kwitnie bo moja ziemia bardziej przesycha

Luis Oldier jak ją zakupiłam była zdecydowanie ciemniejsza teraz jest jaśniejsza może ma wpływ jej sąsiedzctwo jaśniejszej ale i przycinam bo była tak bujna że prawie przewracala pergole,po opanowaniu ostatnio powojnikiem zbiedniała

Artemis biała bardzo obfite kwitnienie ale szybko opada

to jest jeszcze Eden Rose okazuje się że artemis albo mi zagineła cała część folderu bo nigdzie jej nie mam a miałam na pewno