Dzisiaj jak i jutro zapewne będzie dzień stracony...Dzisiaj interesy a jutro ziąb w prognozie.
Szkoda...

Takiego bogactwa rozmaitych zakątków na moim areale nie dałoby się wygospodarować.
  Takiego bogactwa rozmaitych zakątków na moim areale nie dałoby się wygospodarować.  A może to ja mam mikre umiejętności...
  A może to ja mam mikre umiejętności...  

Jest co fotografować!
  Jest co fotografować!  

.Padło to na mnie znienacka i trzyma...
 .Padło to na mnie znienacka i trzyma...  

Jednak przy tak bogatym zbiorze zawsze jest kolorowo, od wiosny po późną jesień.
  Jednak przy tak bogatym zbiorze zawsze jest kolorowo, od wiosny po późną jesień.  Tak widzę Twoją działeczkę, a zaglądam do Twojego wątku już od kilku ładnych lat.
  Tak widzę Twoją działeczkę, a zaglądam do Twojego wątku już od kilku ładnych lat.  

Pozbyłam się jej jednak, gdy za bardzo zaczęła się rozpychać.
  Pozbyłam się jej jednak, gdy za bardzo zaczęła się rozpychać.  
  zwariować można w czterech ścianach, gdy się nie wie, co w trawie piszczy, czyt. na działce.
  zwariować można w czterech ścianach, gdy się nie wie, co w trawie piszczy, czyt. na działce.  

dzisiaj powędrujesz na działeczkę!
   dzisiaj powędrujesz na działeczkę! 

Pogoda się dzisiaj wyklarowała mam nadzieję że i Tobie będzie dane nacieszyć się działeczką.!
 Pogoda się dzisiaj wyklarowała mam nadzieję że i Tobie będzie dane nacieszyć się działeczką.! 
  jeszcze majowe..
 jeszcze majowe..

. Pogoniłam rodzinkę na wycieczkę, a sama zaopatrzyłam się w sznurek i zamierzam podwiązać powywalane wiatrem rośliny i ogólnie trochę popracować w ogrodzie
 . Pogoniłam rodzinkę na wycieczkę, a sama zaopatrzyłam się w sznurek i zamierzam podwiązać powywalane wiatrem rośliny i ogólnie trochę popracować w ogrodzie  .
 . i śliczna chryzantemka kwitnie
  i śliczna chryzantemka kwitnie  .
 . 

moje wczorajsze działkowe baraszkowanie było całkiem udane! Wreszcie wszystkie wegetujące w doniczkach i kuwetkach rośliny znalazły swoje
  moje wczorajsze działkowe baraszkowanie było całkiem udane! Wreszcie wszystkie wegetujące w doniczkach i kuwetkach rośliny znalazły swoje Dzisiaj działkowych baraszków cd...
 Dzisiaj działkowych baraszków cd...  
  czerwcowe...
 czerwcowe...

Niby słońce, niby 18 stopni, a zimnawo. Wiatr i przewaga chmur, przez co kilkuminutowe przebłyski słońca nie dały rady sprawić, by można było odczuć jego ciepło.
  Niby słońce, niby 18 stopni, a zimnawo. Wiatr i przewaga chmur, przez co kilkuminutowe przebłyski słońca nie dały rady sprawić, by można było odczuć jego ciepło.  Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej.
  Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej.  

u mnie pogoda wczoraj była całkiem znośna i działkowa lecz beze mnie
 u mnie pogoda wczoraj była całkiem znośna i działkowa lecz beze mnie  ...Już wiem,że ilekroć rankiem zapowiem na tych łamach działkowanie tylekroć klapa
 ...Już wiem,że ilekroć rankiem zapowiem na tych łamach działkowanie tylekroć klapa  ...Inne sprawy zdominowały wczorajsze dzienne poczynania...Miłego dnia Lucynko
 ...Inne sprawy zdominowały wczorajsze dzienne poczynania...Miłego dnia Lucynko