Myślałam, że się z tego nie podniosę, a jednak...
Pozdrawiam bardzo ciepło

.
 . 

Bardzo się cieszę ,że jestes już .
 Bardzo się cieszę ,że jestes już . 

, a jutro sadzić będziemy pomidory do gruntu.
 , a jutro sadzić będziemy pomidory do gruntu. , ale niech już sobie odpuści, byś mogła cieszyć się działkowaniem.
 , ale niech już sobie odpuści, byś mogła cieszyć się działkowaniem.  

I tak musimy zmagać się z tymi przeciwnościami, ale to lubimy i cieszymy się z efektów, nawet malutkich.
 I tak musimy zmagać się z tymi przeciwnościami, ale to lubimy i cieszymy się z efektów, nawet malutkich.

Mój dostał błotem po korzeniach i zbiesił się całkowicie, wobec czego wykopałam całego, podzieliłam na trzy części, po czym każdą z nich wsadziłam w innym miejscu. Na razie jedna część pokazała jeden kwiatek.
 Mój dostał błotem po korzeniach i zbiesił się całkowicie, wobec czego wykopałam całego, podzieliłam na trzy części, po czym każdą z nich wsadziłam w innym miejscu. Na razie jedna część pokazała jeden kwiatek.  

Rzeczywiście ładny ten przetacznik.
  Rzeczywiście ładny ten przetacznik.  

. Moje już od dawna we wspomnieniach i na fotkach.
 . Moje już od dawna we wspomnieniach i na fotkach.  

Nie popełnij mojego błędu. Nawet w tunelu roślinki mają dość wilgoci przy niskiej temperaturze na zewnątrz.
  Nie popełnij mojego błędu. Nawet w tunelu roślinki mają dość wilgoci przy niskiej temperaturze na zewnątrz.  

i pokazujesz swoją kwitnącą działeczkę. Teraz ogromnie brakuje mi czasu, bo mam całą rodzinkę w domu i ogród tylko w biegu, ale Waszymi kwiatuszki zachwycam się  nocami, tylko z wpisami ciężko
 i pokazujesz swoją kwitnącą działeczkę. Teraz ogromnie brakuje mi czasu, bo mam całą rodzinkę w domu i ogród tylko w biegu, ale Waszymi kwiatuszki zachwycam się  nocami, tylko z wpisami ciężko  
  . Śliczne te późne, żółte tulipany
 . Śliczne te późne, żółte tulipany  , takie właśnie mam w pamięci z dzieciństwa i nie mogę ich się dochować, ale cudnie kwitły mi dzikie od Ciebie
 , takie właśnie mam w pamięci z dzieciństwa i nie mogę ich się dochować, ale cudnie kwitły mi dzikie od Ciebie  , szkoda tylko, że nasion nie mają i nie rozrastają się szaleńczo. Może za rok będzie ich więcej
 , szkoda tylko, że nasion nie mają i nie rozrastają się szaleńczo. Może za rok będzie ich więcej  
  , a roślinka, o którą pytała Lucynka, to nie jest przetacznik, tylko Śniedek zwisły.
, a roślinka, o którą pytała Lucynka, to nie jest przetacznik, tylko Śniedek zwisły.