Cała rzeka tych pięknych kwiatów na jednej z rabat.
 Ogród już masz ładnie ukwiecony i majówka z kawusią wśród kwiecia będzie samą przyjemnością.
 Niech więc słoneczko nie zapomni przygrzewać.
   Udanego świętowania.
  Udanego świętowania. 

Udanego świętowania.
  Udanego świętowania. 

Będzie co podziwiać. Czy one zostaną w tych donicach? Czy tylko chwilowo tam zamieszkały?
 Będzie co podziwiać. Czy one zostaną w tych donicach? Czy tylko chwilowo tam zamieszkały?

Chciałoby się przebywać w takich miejscach .W ogrodzie też masz juz kwitnąco Miłego
 Chciałoby się przebywać w takich miejscach .W ogrodzie też masz juz kwitnąco Miłego  tygodnia
  tygodnia 

jednak to niedługo minie
 jednak to niedługo minie  .Każdy na początku tak ma, a potem wielkie oczy, jak rośliny się rozrosną i kłopot że zrobiło się za ciasno
 .Każdy na początku tak ma, a potem wielkie oczy, jak rośliny się rozrosną i kłopot że zrobiło się za ciasno  Uwielbiałam gąszcz roślin jedna obok drugiej ,jednak przez ślimaki musiałam zrezygnować, bo nie szlo ich wytępić i pożerały rośliny w mig .Teraz mam więcej miejsca,ale w to miejsce pójdą pomidory na słonecznej rabacie, o ile do tego czasu zostawią mi moje hektary
 Uwielbiałam gąszcz roślin jedna obok drugiej ,jednak przez ślimaki musiałam zrezygnować, bo nie szlo ich wytępić i pożerały rośliny w mig .Teraz mam więcej miejsca,ale w to miejsce pójdą pomidory na słonecznej rabacie, o ile do tego czasu zostawią mi moje hektary  .
  .

A wśród nich piękne pachnące różyczki.
 A wśród nich piękne pachnące różyczki.  

po fakcie, że to już uzależnienie.
 po fakcie, że to już uzależnienie. 

Dobrze, że nie ma ponieważ obiecałam sobie w tym roku skończyć przeprowadzki ogródkowe i nie dokupywać roślin a na takiej wystawie trudno o silną wolę
  Dobrze, że nie ma ponieważ obiecałam sobie w tym roku skończyć przeprowadzki ogródkowe i nie dokupywać roślin a na takiej wystawie trudno o silną wolę   

tulipany dają czadu, magnolia w rozkwicie
 tulipany dają czadu, magnolia w rozkwicie  nowe zakupy zrobione, super
 nowe zakupy zrobione, super  

Kocham takie barwy, a tym bardziej tulipanów, które najczęściej występują w pospolitych kolorach.
  Kocham takie barwy, a tym bardziej tulipanów, które najczęściej występują w pospolitych kolorach.   
  Niech się odobrazi i zechce podlać wszystkie spragnione wody ogrody.
  Niech się odobrazi i zechce podlać wszystkie spragnione wody ogrody.