A zdjęcie żonkili faktycznie prawie takie samo.
Tylko u Ciebie ładnie wygrabione a u mnie liście
 Ale to nie lenistwo tylko eksperyment. Z powodu suszy i piachowej ziemi zdecydowałam się jesienią zostawić na niektórych rabatach część liści i zobaczyć czy to coś pomoże w kwestii nawilżenia gleby. Trochę się obawiałam czy spod tej warstwy powychodzą rośliny ale jak na razie jest ok. Czasem ktoś ma czapkę liściową na głowie ;) ale się przebija.
  Ale to nie lenistwo tylko eksperyment. Z powodu suszy i piachowej ziemi zdecydowałam się jesienią zostawić na niektórych rabatach część liści i zobaczyć czy to coś pomoże w kwestii nawilżenia gleby. Trochę się obawiałam czy spod tej warstwy powychodzą rośliny ale jak na razie jest ok. Czasem ktoś ma czapkę liściową na głowie ;) ale się przebija.Zauważyłam, że na rabatach masz niektóre rośliny, chyba krzewy, w różnych ogranicznikach. Będą przesadzane czy jest jakiś inny powód?
I zdjęcie z wojaży poznałam od razu
 To takie charakterystyczne, że od razu wiem gdzie odpoczywałeś
  To takie charakterystyczne, że od razu wiem gdzie odpoczywałeś  Park linowy jest już rozpięty?
 Park linowy jest już rozpięty?

niemal codziennie
  niemal codziennie  
  tak, park liniowy działa i słychać to z daleka. To był dobry pomysł - dzieciaki mają ubaw.
 tak, park liniowy działa i słychać to z daleka. To był dobry pomysł - dzieciaki mają ubaw. 

Dzielisz je czy one same się tak powoli rozrastają?
 Dzielisz je czy one same się tak powoli rozrastają?

, skoszona trawa, kwitnące drzewa owocowe i pszczółki, u mnie jeszcze nie..
 , skoszona trawa, kwitnące drzewa owocowe i pszczółki, u mnie jeszcze nie..
 Od razu pamięcią cofnęłam się kilkanaście lat wstecz do Krynicy tam wiele figur roślinnych zawsze wykonywano. rojniki super się sprawdzają w tej roli.
  Od razu pamięcią cofnęłam się kilkanaście lat wstecz do Krynicy tam wiele figur roślinnych zawsze wykonywano. rojniki super się sprawdzają w tej roli.