obrazy  kwiatowe  przepiękne.
  obrazy  kwiatowe  przepiękne. Ale kosmosy, werbeny , floksy pięknie się prezentują.
A co to za ładna trawa z werbeną ??

I liście, i obrazy, i tykwa - super wszystko wygląda
 I liście, i obrazy, i tykwa - super wszystko wygląda 

teraz musi stać na baczność
  teraz musi stać na baczność   

Pozdrawiam życzę miłego słonecznego weekendu.
 Pozdrawiam życzę miłego słonecznego weekendu.
 obrazy super, zdolna jesteś . Brawo.
  obrazy super, zdolna jesteś . Brawo.   

Do tej pory telefon był reklamowany 3x  i 3x był oddany z tytułu rękojmi. Teraz jesteśmy na etapie przepychanek. Nokia twierdzi, że ja reklamuuję sprawny telefon !!! Czytaj robią z klienta idiotę, żeby nie powiedzieć dosadniej. A Play się tyłkiem odwraca i twierdzi, że skoro Nokia twierdzi, że dobry to oni nie mogą inaczej. Chociaż do ostatnich reklamacji załączono filmiki z nagranymi usterkami!!!! Nawet pracownicy punktu gdzie podpisywałam umowę nie wiedzą jak się zachować bo wszyscy widzą, że przynoszę do nich zepsuty telefon. NIc tylko walić głową w ścianę
  Do tej pory telefon był reklamowany 3x  i 3x był oddany z tytułu rękojmi. Teraz jesteśmy na etapie przepychanek. Nokia twierdzi, że ja reklamuuję sprawny telefon !!! Czytaj robią z klienta idiotę, żeby nie powiedzieć dosadniej. A Play się tyłkiem odwraca i twierdzi, że skoro Nokia twierdzi, że dobry to oni nie mogą inaczej. Chociaż do ostatnich reklamacji załączono filmiki z nagranymi usterkami!!!! Nawet pracownicy punktu gdzie podpisywałam umowę nie wiedzą jak się zachować bo wszyscy widzą, że przynoszę do nich zepsuty telefon. NIc tylko walić głową w ścianę   i Play i Nokię omijać jak coś śmierdzącego.
  i Play i Nokię omijać jak coś śmierdzącego. 

Więc z tego sezonu zdjęć mam jak na lekarstwo i nawet nie mam co wstawiać.
  Więc z tego sezonu zdjęć mam jak na lekarstwo i nawet nie mam co wstawiać. Dobre firmy popadały a badziewie na rynku zostało.
   Dobre firmy popadały a badziewie na rynku zostało.

Kilka lat temu miałam podobną sytuację z telefonem Sony. Szkoda słów... Co prawda przepychanki były nie z play, ale to już bez różnicy. Wmawiali mi, że telefon jest sprawny i wszystko jest w porządku. Szkoda, że niektóre firmy nie potrafią przyjąć na klatę, że wyprodukowały bubel i potem umywają ręce, a klient niech robi co chce.
  Kilka lat temu miałam podobną sytuację z telefonem Sony. Szkoda słów... Co prawda przepychanki były nie z play, ale to już bez różnicy. Wmawiali mi, że telefon jest sprawny i wszystko jest w porządku. Szkoda, że niektóre firmy nie potrafią przyjąć na klatę, że wyprodukowały bubel i potem umywają ręce, a klient niech robi co chce. 
 No a  zdjęcia ze starego telefonu niezłe!
 No a  zdjęcia ze starego telefonu niezłe!  

Ale jak nie można grzecznie dojść do porozumienia to coż innego pozostaje?
  Ale jak nie można grzecznie dojść do porozumienia to coż innego pozostaje?  

Dzisiaj znowu dodałam opinię. Znowu usunęli.
   Dzisiaj znowu dodałam opinię. Znowu usunęli.  Na ich stronie wszystko jest pięknie, sprzęty działają, ludzie chwalą. Cudnie. Tylko opinie tych którzy mają z nimi problemy czarodziejsko znikają.
  Na ich stronie wszystko jest pięknie, sprzęty działają, ludzie chwalą. Cudnie. Tylko opinie tych którzy mają z nimi problemy czarodziejsko znikają. 

Niedługo skoczą się prace w ogrodzie i znowu będzie czas na malowanie
 Niedługo skoczą się prace w ogrodzie i znowu będzie czas na malowanie 

Trochę zazdroszczę tych liści
 Trochę zazdroszczę tych liści  Ja biegam po ogrodzie z wiaderkiem i szukam opadłych liści - ale kiedyś moje drzewka urosną i pewnie będę jak Ty zastanawiał się co zrobić by mieć mniej pracy z tymi liśćmi
 Ja biegam po ogrodzie z wiaderkiem i szukam opadłych liści - ale kiedyś moje drzewka urosną i pewnie będę jak Ty zastanawiał się co zrobić by mieć mniej pracy z tymi liśćmi