W tym roku doszłam do wniosku, że biorę się za mnożenie hortensji i jeżówek. Jak się nie ma dalii, to jesień jest trochę smutna w ogrodzie a hortensje i jeżówki kwitną bardzo długo

Już wcześniej o tym myślałem, bo w necie zauważyłem taki filmik gdzie robili podobne cacko
  Już wcześniej o tym myślałem, bo w necie zauważyłem taki filmik gdzie robili podobne cacko  

dziękuję,że pokazałaś te swoje prace.
  dziękuję,że pokazałaś te swoje prace.  

zdolna kobietka z ciebie.
  zdolna kobietka z ciebie.

to tylko kilka obrazków
  to tylko kilka obrazków  Sztaluga stoi za szafą, jak chcę malować to ląduje w pokoju przy oknie a farby trzymam w kartonie p butach i to moje całe atelie ;)
 Sztaluga stoi za szafą, jak chcę malować to ląduje w pokoju przy oknie a farby trzymam w kartonie p butach i to moje całe atelie ;) 
  a drugi to taki, że osoba patrząca może sama domyśleć się twarzy i podziałać trochę wyobraźnią
  a drugi to taki, że osoba patrząca może sama domyśleć się twarzy i podziałać trochę wyobraźnią 

Zresztą lubię kolorki
 Zresztą lubię kolorki   

Piękne obrazy malujesz
 Piękne obrazy malujesz   Żywe, czyste barwy, i tematyka
 Żywe, czyste barwy, i tematyka   Super!
 Super! 

Zresztą masz już działkę więc i doświadczenie ogrodowe też. Ja byłam strasznie zielona
 Zresztą masz już działkę więc i doświadczenie ogrodowe też. Ja byłam strasznie zielona   Będę Cię dopingować
  Będę Cię dopingować   Mam nadzieję, że założysz na ten temat wątek
  Mam nadzieję, że założysz na ten temat wątek  
  Jeśli coś Cię interesuje to napisz na pw
  Jeśli coś Cię interesuje to napisz na pw 
 Czyste płótna już czekają. Na pewno niedługo coś powstanie
  Czyste płótna już czekają. Na pewno niedługo coś powstanie 

i ja dołączam  swoje pochwały i  gratuluję pasji!
 i ja dołączam  swoje pochwały i  gratuluję pasji!