Ja też tam byłam szczęśliwa więc życzę im tego samego. Najważniejsze żeby ogród zachwycał właściciela
 Ja też tam byłam szczęśliwa więc życzę im tego samego. Najważniejsze żeby ogród zachwycał właściciela 
Nie wiem jak było wcześniej u Ciebie ale to co pokazałaś wygląda świetnie i na pewno też stworzysz z czasem swój raj
 A ja na pewno będę zaglądać

Są zupełnie bezobsługowe
 Są zupełnie bezobsługowe 

Jestem z rewizytą
 Jestem z rewizytą   
  Cieniste zakątki mnie zauroczyły pewnie dlatego, że sama też je bardzo lubię
 Cieniste zakątki mnie zauroczyły pewnie dlatego, że sama też je bardzo lubię  
  dopóki nie urośnie, będzie Ci robił takie pokazy umiejętności
 dopóki nie urośnie, będzie Ci robił takie pokazy umiejętności  

Niektóre szybko się rozrastają i już tak się rozrosły, że otworzyłam wątek sprzedażowy
 Niektóre szybko się rozrastają i już tak się rozrosły, że otworzyłam wątek sprzedażowy   a niektóre mam kilka lat  i nie mają żadnego przyrostu, więc czekam dalej na ładną kępę
  a niektóre mam kilka lat  i nie mają żadnego przyrostu, więc czekam dalej na ładną kępę   

co jeden to piękniejszy i ta ilość
 co jeden to piękniejszy i ta ilość   Gratuluję pięknej kolekcji
 Gratuluję pięknej kolekcji  

Wybierz, który chcesz, póki jeszcze są prawie wszystkie
  Wybierz, który chcesz, póki jeszcze są prawie wszystkie 

i nie przeszkadza mi że muszę ją związać w pasie.Rośnie nieduża do 1m wys.Muszę też wypróbować Twój sposób na powiększenie liliowego  zasobu ciekawe czy mi sie uda Twoim sposobem .Pozdrawiam i życzę Ci dużo sił i samozaparcia w upiększaniu nowego miejsca, bo gdybym miała tyle miejsca też zakochałabym sie w liliowcach i irysach
  i nie przeszkadza mi że muszę ją związać w pasie.Rośnie nieduża do 1m wys.Muszę też wypróbować Twój sposób na powiększenie liliowego  zasobu ciekawe czy mi sie uda Twoim sposobem .Pozdrawiam i życzę Ci dużo sił i samozaparcia w upiększaniu nowego miejsca, bo gdybym miała tyle miejsca też zakochałabym sie w liliowcach i irysach

Gdybym miała więcej miejsca to też przygarnęłabym jeszcze jakieś liliowce i irysy są takie piękne odmiany. Widzę ze lubisz skalniaki czy reflektowałabyś na sadzonki płożących przetaczników od szybko się płożą. Miłego tygodnia
 Gdybym miała więcej miejsca to też przygarnęłabym jeszcze jakieś liliowce i irysy są takie piękne odmiany. Widzę ze lubisz skalniaki czy reflektowałabyś na sadzonki płożących przetaczników od szybko się płożą. Miłego tygodnia

A jeśli cosik u mnie wypatrzyłas to pisz śmiało
 A jeśli cosik u mnie wypatrzyłas to pisz śmiało