Patison
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 kwie 2013, o 12:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Patison
To tak jakbyś sobie posmarował brzuch miodem po 2 miesiącach głodówki , coś tam przez skórę się wchłonie a coś do żołądka? Pod korzeń znaczy się? Pewnie nic i takie skutki.
Co tydzień pryskam nawozem a pod korzeń nic nie dałem . A co proponujesz ?
-
- Od: 17 kwie 2013, o 12:13
Ten nawóz co masz tylko nie na liście a do ziemi. Łyżka na konewkę wody i podlewaj co 2 raz tyle samo ile podlewasz wodą.
ok dzięki
-
- Od: 3 gru 2017, o 14:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
-
- 100p
- Od: 6 gru 2011, o 22:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Odmiany o różnych kolorach mają różne właściwości?
Czy to tylko wygląd i nic więcej?
Czy to tylko wygląd i nic więcej?
Głównie wygląd i "konsystencja". Żółte idealnie nadają się do marynowania - pyszne Białe idealne do potraw typu leczo. Zielone u mnie się nie sprawdzają we względu na to że są miękkie, coś w stroną cukinii.
Edit:
I jeszcze np. żółty - żółtemu nierówny, są różnice pomiędzy odmianami. Najlepiej przetestować wszystkie kolory i po kilka odmian z każdego aby sobie wyrobić zdanie które najlepiej podchodzą
Edit:
I jeszcze np. żółty - żółtemu nierówny, są różnice pomiędzy odmianami. Najlepiej przetestować wszystkie kolory i po kilka odmian z każdego aby sobie wyrobić zdanie które najlepiej podchodzą
-
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 29 maja 2020, o 00:52
-
- Od: 3 gru 2017, o 14:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- ullak
- Od: 10 mar 2015, o 11:45
U was też tak często patisony sie staśmiają? Normalnie całą autostradę patisonkową mam
Na górze jest też całe skupisko takich malutkich, ale te to chyba nigdy nie podrosną, za gęsto są.
Na górze jest też całe skupisko takich malutkich, ale te to chyba nigdy nie podrosną, za gęsto są.
Słomiany zapał, czyli u leniwego ogrodnika
Tilling the soil is the equivalent of an earthquake, hurricane, tornado, and forest fire occurring simultaneously to the world of soil organisms.
USDA
Tilling the soil is the equivalent of an earthquake, hurricane, tornado, and forest fire occurring simultaneously to the world of soil organisms.
USDA
- ullak
- Od: 10 mar 2015, o 11:45
Taki staśmiony patison to jednak nie jest złe rozwiązanie dla miłośników patisonów. Ja już jestem całkowicie przepatisonowana, przestałam zbierać malutkie, wczoraj miałam taki zbiór dużych z jednego krzaka i dalej rosną kolejne.
Słomiany zapał, czyli u leniwego ogrodnika
USDA
USDA
- Ogrodnik88
- Od: 17 cze 2010, o 22:30
Jeśli mam do wyboru tylko odmiany Disco,Polo,Gagat to którą wybrać jeśli planuje robić przetwory?