Kolorowy ogród Geni - 2009r - 1cz.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
zielono mi
500p
500p
Od: 26 maja 2008, o 19:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Gieniu wleciałam do Ciebie na chwilkę, a siedzę juz pól godziny. Ale piękne te Twoje nowe nabytki :shock: :shock: :shock: szkoda że liliowce zajmują tyle miejsca , ja mam z 5 odmian i żeby kupić następne to musiałabym coś zlikwidować :roll: :roll: :idea: no a może irysy przy płocie, tak krótko kwitną a liliowce takie piękne.
Dobrze że na allegro jeszcze nie zaczął się hostowy sezon bo wtedy to ja wymiękam :? ale liliowce to też moja nowa słabość.
Ato kwiatek dla Ciebie Gieniu

Obrazek
Pozdrawiam Jola
Awatar użytkownika
JolantaG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2008, o 14:52

Post »

e-genia pisze: Zeniu witaj ponownie

Krzysiu jak mi tak życzysz to na pewno tak będzie

Dostałam taki sms na komórkę aż się trzęsę.

Układ Tarota zwiastuje przedziwny etap w Twoim życiu. Mogę opisać to dokładniej, znajdziemy rozwiązanie . Proszę o kontakt no i oczywiście na jaki nr mam wysłać sms

Aż boli mnie serce wolałabym takich sms-ow nie dostawać.

Genia
GENIU -zapomnij o tym głupim sms.Ja ciągle takie dostaje.To naciągacze.
Awatar użytkownika
ljlj100
100p
100p
Od: 1 paź 2008, o 11:41

Post »

Geniu, ja miałam takich sms-ów po kilka w tygodniu.Ale jak w końcu dostałam z pogróżkami /nadawcą był zawsze ten sam nr/ to zadzwoniłam do swojego operatora i oni tamten nr zablokowali.Od tego czasu mam spokój. Pozdrawiam.Bożena
grigori24
---
Od: 18 paź 2007, o 17:13

Post »

Geniu jeśli można spytać gdzie kupiłaś ?
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Jolu dziękuję za ślicznego liliowca. Wszyscy mamy ten problem gdzie co posadzić. Ale później jakoś wszystko się mieści i cieszymy się jak kwitną w naszym ogródku.Czemu mówisz że irysy kwitną krótko u mnie 2 tygodnie jak jest bardzo ciepło i słonecznie a do miesiąca jak jest chłodniej . Ja nie wyrzuciłabym żadnego iryska najwyżej zmniejszyła bym kępy

Jolu Graj staram się nie przejmować ale to silniejsze ode mnie

Bożenko Dziękuję będę wiedzieć w razie czego co robić.

Genia
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

grigori24 pisze:Geniu jeśli można spytać gdzie kupiłaś ?
Grzesiu dostałam od Grażynki Kogry link do sklepu Cebule pl
Awatar użytkownika
bishop
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2008, o 22:54
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Takie SMS'y po to właśnie są wysyłane, żeby wzbudzić niepokój. Wysyłający liczy, ze zawsze znajdzie się ktoś, kto się wystraszy i zamówi tarota. Oczywiście nie za darmo...
Taka nachalna forma szukania klientów...
Podobnie Geniu jest z łańcuszkami, tam też straszą, że jeśli nie wyślesz do 10 osób, to spotka Cię łańcuch nieszczęść. I ludzie wysyłają, bo lepiej na zimne dmuchać...
Jeszcze nigdy nie odesłałem żadnego łańcuszka, a jak widać żyję :lol:
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Krzysiu ja tez nie odpisałam na ten sms ale tak się boję jak głupia no i serce mnie rozbolało. Ale co do łańcuszka to raz odpisałam no i narobiłam sobie kłopotu bo rodzina miała do mnie żal już więcej tego nie zrobię
Dzięki Krzysiu
grigori24
---
Od: 18 paź 2007, o 17:13

Post »

Serdecznie dziękuje ;:100 ;:100 ;:100 .
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Geniu Krzysiek ma rację.
Ja też dostawałam różne dziwne powiadomienia i nigdy nie odpowiadam.
To to samo co z ulotkami - kiedyś dostałam nawet kluczyki do auta bo podobno wygraam - też nie odpisałam bo to wszystko są podvchody naciągaczy.
Możesz na 100% spać spokojnie, nic się nie zdarzy jeśli sama w to nie uwierzysz. :wink: :lol:
Takie sms-y dostają tysiące ludzi i najlepsze co możesz zrobić to po prostu to "olać" . ;:108
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

kogra pisze:Geniu Krzysiek ma rację.
Ja też dostawałam różne dziwne powiadomienia i nigdy nie odpowiadam.
To to samo co z ulotkami - kiedyś dostałam nawet kluczyki do auta bo podobno wygraam - też nie odpisałam bo to wszystko są podvchody naciągaczy.
Możesz na 100% spać spokojnie, nic się nie zdarzy jeśli sama w to nie uwierzysz. :wink: :lol:
Takie sms-y dostają tysiące ludzi i najlepsze co możesz zrobić to po prostu to "olać" . ;:108
Dzięki Grażynko ja też kiedyś dostałam kluczyki od samochodu, kiedyś indziej że wygrałam 300 tyś zł tylko mam coś zamówić i nawet zdjęcie czeku zdeponowanego , ale to od razu wiedziałam że to naciągane i oczywiście wyrzuciłam

Ale tu poczułam jakieś zagrożenie i głupio reaguję. Jestem przecież dorosła .
Genia
x-o-1
Konto usunięte na prośbę.
Od: 3 cze 2007, o 20:16
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Geniu,

jak nie wiadomo o co chodzi? no to wiadomo, że o kasę :;230 :;230 :;230

Ewa
Awatar użytkownika
JacekP
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2007, o 13:10

Post »

Witaj Geniu! Liliowce, które już Ci kwitną są urocze, ale widzę, że sięgasz po coraz ładniejsze czyli te z falbanką, i chyba jeden pełny widziałem. To przede mną długa droga, bo na razie i tych popularnych bez falbanki mam mało.
Ja też podobnie jak i Ty nie wyrzuciłbym irysów tylko zmniejszył ilość kłączy. A liliowce można by posadzić pomiędzy irysami, żeby dłużej kwitła taka rabata. Ja sadzę między irysy jeżówki. Chociaż sadząc coś pomiędzy irysy trzeba pamiętać, by były to rośliny o mniejszych potrzebach wodnych, bo inaczej irysy będą zagniwać. W tej kwestii liliowce+irysy to udane zestawienie.
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Jacku ja sadzę liliowce między irysami i różami i jak do tej pory efekty widać w moim ogrodzie .Pięknie ze sobą się czują trzeba po prostu pamiętać aby nie przelewać. A liliowców pełnych mam więcej kwitło mi na razie 5 , ale nie robiłam zdjęć w tym roku będzie inaczej.Dlatego dobrze jakbyś przyjechał raz jak kwitną irysy a drugi jak liliowce .A jeżówki też z tamtej działki nie zabrałam
Genia
Awatar użytkownika
zielono mi
500p
500p
Od: 26 maja 2008, o 19:38

Post »

Gieniu chyba mnie przekonałaś,zostawię trochę irysów i połączę je z liliowcami a na pozostałe iryski na pewno znajdzie się ktoś chętny .
Pozdrawiam Jola
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”