. Najbardziej przemawia do mnie róż Rebutia hybr. Ruby. Piękne masz te roślinki, zadbane, ładnie rozrośnięte i do tego z takim mnóstwem kwiatów
 . Najbardziej przemawia do mnie róż Rebutia hybr. Ruby. Piękne masz te roślinki, zadbane, ładnie rozrośnięte i do tego z takim mnóstwem kwiatów   .
 . . Najbardziej przemawia do mnie róż Rebutia hybr. Ruby. Piękne masz te roślinki, zadbane, ładnie rozrośnięte i do tego z takim mnóstwem kwiatów
 . Najbardziej przemawia do mnie róż Rebutia hybr. Ruby. Piękne masz te roślinki, zadbane, ładnie rozrośnięte i do tego z takim mnóstwem kwiatów   .
 . Ale oczywiście pozostałe maluchy też są przepiękne
 Ale oczywiście pozostałe maluchy też są przepiękne 

zwłaszcza bukiety na Rebutia hybr. Leona, Rebutia hybr. Judith i Rebutia hybr. Ruby.
  zwłaszcza bukiety na Rebutia hybr. Leona, Rebutia hybr. Judith i Rebutia hybr. Ruby. , ale jak zawsze, czekam na parodie
 , ale jak zawsze, czekam na parodie 

dostatek. Teraz kwitną już u mnie wszystkie rodzaje - na dowód pokazuję kilkanaście fotek.
 dostatek. Teraz kwitną już u mnie wszystkie rodzaje - na dowód pokazuję kilkanaście fotek.   

, jednak tym razem najbardziej przyciąga mój wzrok
 , jednak tym razem najbardziej przyciąga mój wzrok 
 . Wyróżnię parodie, bo trochę już za nimi tęsknię.
 . Wyróżnię parodie, bo trochę już za nimi tęsknię.

cóż za kolory, wszystkie kwiatuchy piękne
  cóż za kolory, wszystkie kwiatuchy piękne   długo by trzeba wymieniać, więc wyróżnię najbardziej wyjątkowe dla mnie - ChH Lincoln Dancer, Gymnocalycium kroenleinii WR 805 i oczywiście Parodie.
 długo by trzeba wymieniać, więc wyróżnię najbardziej wyjątkowe dla mnie - ChH Lincoln Dancer, Gymnocalycium kroenleinii WR 805 i oczywiście Parodie.No ładne mi tylko! Piękne, o różnych barwach i kształtach kwiatuchyDziś tylko hybrydy chamaecereusów.
 .
 .