Aguś chciałam jednak poprawić, bo przypomniało mi się, że to nie z torebki sałata, tylko jakaś zimowa odmiana sałaty kozuli, którą dostałam jesienią. Ale te Humil też już kiedyś miałam, rozsady rosły pod lampami, posiane w grudniu i sadziłam je w lutym. Była bardzo wcześnie.
Martuś okryłam inne i nie przeżyły
 . Ten maluch rośnie blisko śliwy i zupełnie o nim zapomniałam.
 . Ten maluch rośnie blisko śliwy i zupełnie o nim zapomniałam.Wczoraj prawie ugotowałam bób, dopiero o 11 wróciłam z wyjazdu i otworzyłam szklarnię
 ma się na tyle dobrze, że chyba go dziś posadzę. Mam też podkiełkowany karmazyn i hangdown.
 ma się na tyle dobrze, że chyba go dziś posadzę. Mam też podkiełkowany karmazyn i hangdown. 
Cebula dymka wiosenna budzi się do życia

Szpinak będzie do zbioru pod koniec miesiąca.

Czosnek niedźwiedzi

Jedna papryka mieszka na stałe w szklarni. Nie zwolniła nawet wzrostu
 stoi w foliaku z grzejnikem, razem z salerami, na pewno nie marznie.
 stoi w foliaku z grzejnikem, razem z salerami, na pewno nie marznie.

Kalarepa, też wkrótce ją posadzę.

I pory.

Życzę wszystkim udanych Świąt

muszą być co roku, to moje ulubione sałaty
 muszą być co roku, to moje ulubione sałaty 

Czyli cebula ozima przetrwała mrozy
 Czyli cebula ozima przetrwała mrozy  u mnie też. Żałuje tylko, że za mało posadziłam .
  u mnie też. Żałuje tylko, że za mało posadziłam .

. Ty nie masz już wątku typowo ogrodowego ?? Nie mogę go nigdzie znaleźć i dopiero dzisiaj trafiłam na Twój wątek ale widzę, że w dziale warzywnym . Rozsada u Ciebie jak zawsze wzorcowa
 . Ty nie masz już wątku typowo ogrodowego ?? Nie mogę go nigdzie znaleźć i dopiero dzisiaj trafiłam na Twój wątek ale widzę, że w dziale warzywnym . Rozsada u Ciebie jak zawsze wzorcowa   . Pogodę mamy tego roku kapryśną. U mnie od rana biało
 . Pogodę mamy tego roku kapryśną. U mnie od rana biało   . Czekam na prawdziwą wiosnę ale ta chyba gdzieś zabłądziła . Pozdrawiam serdecznie
 . Czekam na prawdziwą wiosnę ale ta chyba gdzieś zabłądziła . Pozdrawiam serdecznie  

Kiedyś do niego wrócę. Mam nadzieję, że w Twoim ogrodzie wszystko rośnie pięknie i cieszy oczy
 Kiedyś do niego wrócę. Mam nadzieję, że w Twoim ogrodzie wszystko rośnie pięknie i cieszy oczy