Kwiatki już pysznią się na stojaku a oczar chyba motylka zahipnotyzował.

Andrzeju, zdrowych i radosnych Świąt Wielkiej Nocy, oraz coraz piękniejszej wiosny w Twoim ogrodzie.

Dziękuję za świąteczne życzenia - tobie też życzę radości z tego czasu.
 Dziękuję za świąteczne życzenia - tobie też życzę radości z tego czasu. 

No to sporo kilometrów nabiliście z Mirką ja chyba w połowie bym się rozleciała na części pierwsze
 No to sporo kilometrów nabiliście z Mirką ja chyba w połowie bym się rozleciała na części pierwsze  Andrzeju  radosnego świętowania nadchodzących Świat  ,ale co to za radość
 Andrzeju  radosnego świętowania nadchodzących Świat  ,ale co to za radość  i dużo zdrówka
 i dużo zdrówka   
   Fajne stadko sarenek
 Fajne stadko sarenek  

super to wygląda
 super to wygląda 
 gratuluję pomysłowości i wykonania
 gratuluję pomysłowości i wykonania 
 Wyglądają naprawdę apetycznie
 Wyglądają naprawdę apetycznie 

Wędzę kilka razy w roku, nauczyliśmy się mieć wędzonki cały czas
  Wędzę kilka razy w roku, nauczyliśmy się mieć wędzonki cały czas   

no nie wszystko szaleje nawet sasanki mają już puchate łebki chyba to wszystko trzymasz pod kloszem,
 no nie wszystko szaleje nawet sasanki mają już puchate łebki chyba to wszystko trzymasz pod kloszem,  bo moje sasanki nawet się nie obudziły. Andrzeju nawet murarki juz szalały poznały właściciela, a nawet się zakumplowały
  bo moje sasanki nawet się nie obudziły. Andrzeju nawet murarki juz szalały poznały właściciela, a nawet się zakumplowały  Widzę ukwieconego wawrzynka mój ma tylko jedną małą łodyżkę i nie zakwitł. Zdrowych Świąt i Wam życzę oby słonko świeciło jednak na to sie nie zanosi w/g pogodynki TV
 Widzę ukwieconego wawrzynka mój ma tylko jedną małą łodyżkę i nie zakwitł. Zdrowych Świąt i Wam życzę oby słonko świeciło jednak na to sie nie zanosi w/g pogodynki TV

Moje narcyzy i tulipany dopiero zaczynają wychodzić z ziemi, tylko krokusy i przylaszczki dają popis
 Moje narcyzy i tulipany dopiero zaczynają wychodzić z ziemi, tylko krokusy i przylaszczki dają popis 

ale jako urozmaicenie fauny ogrodowej super. Muszę pomyśleć nad wprowadzeniem ich do ogrodu. Robisz coś przy nich czy one już żyją własnym życiem a Ty je tylko doglądasz?
 ale jako urozmaicenie fauny ogrodowej super. Muszę pomyśleć nad wprowadzeniem ich do ogrodu. Robisz coś przy nich czy one już żyją własnym życiem a Ty je tylko doglądasz?

jeszcze ich u mnie nie zauważyłam .U mnie niedawno spadło parę kropel ale jest straszna duchota.Mnogo tego kwiecia już masz Andrzeju korony też lada chwila narcyzy tulipany, a u mnie wszystko jeszcze w liściach Zdrowych i szczęśliwych Świat bo to trza mieć teraz szczęście żeby nie zachorować
 jeszcze ich u mnie nie zauważyłam .U mnie niedawno spadło parę kropel ale jest straszna duchota.Mnogo tego kwiecia już masz Andrzeju korony też lada chwila narcyzy tulipany, a u mnie wszystko jeszcze w liściach Zdrowych i szczęśliwych Świat bo to trza mieć teraz szczęście żeby nie zachorować 

Znaczy ja nie boję się użądleń, niestety mam trochę fobię na latające owady - a że fobia jest z zasady irracjonalna to niestety automatycznie skacze mi ciśnienie i adrenalina jak tylko coś głośno brzęczącego usłyszę
 Znaczy ja nie boję się użądleń, niestety mam trochę fobię na latające owady - a że fobia jest z zasady irracjonalna to niestety automatycznie skacze mi ciśnienie i adrenalina jak tylko coś głośno brzęczącego usłyszę  Uwielbiam owady, fascynują mnie - ale dopóki nie latają wokół mnie
 Uwielbiam owady, fascynują mnie - ale dopóki nie latają wokół mnie