Marciu witaj ,pomimo napięciowego dnia odpiszę Wam bo bardzo Was cenię i odwiedziny u mnie.
Marciu a kto by mi to oczko zrobił ,nie ma szansy.Mam miejsce i natychmiast jesienią je zabieram .
Kochana zdrówka bo to jest najważniejsze,spokoju i dobrych ludzi obok.
Marysiu 
Oj tak to prawda miejsce super ,a ukojenie samo tam przychodzi ,właśnie dzisiaj byłam tam sama by zebrać myśli ,by się uspokoić .Staram się dbać z różnym wprawdzie skutkiem zdrowotnym ,to jednak.Marysieńko życzę Tobie domku z wymarzonym kolorem dachu .
Zdrówka i wszystkiego naj Marysiu
Danusiu witam Ciebie serdecznie ,mało mnie ostatnio ,no cóż problemy badania ,oczekiwanie na wyniki i natychmiast siły i nastrój w dół .Ale już jutro będzie wiadomo częściowo
jak sie ma mężuś.
Wczoraj badanie jutro wynik i już napięcie ,więc pojechałam sobie podziałać troszki

na działkę to taki odstreszacz.
Bardzo dziękuję za Twoją też wizytę u mnie to miłe super .Duzo zdrówka dbaj o siebie tak jak zachęca Marysia to bardzo ważne ,ktoś musi być zdrowy chociaż w iluś procentach.
Halinko witaj u mnie

.Mało tego słoneczka ,ale już się pokazuje na tych naszych mokradłach.A i niespodzianki one kryją zaraz pokażę
Eh te sarenki albo na trasie i faktycznie jezdnia i zatrzymanie się na niej jest niebezpieczne ,ale dzisiaj były gdzie indziej .Buziaczki Trzymaj sie mocniusio i dbaj o zdrówko wiosna za pasem ,u mnie jej mało ale to nic .
Dzisiejsze spotkania

Dziś były bardzo daleko ZOOM na maxa
I te piękności łabędzie krzykliwe
Bardzo nas cieszą takie spotkania
Połączyłam posty. Iwona