Kolejny sezon w ROD... cd.
-
plocczanka
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 31 lip 2014, o 21:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Kolejny sezon w ROD... cd.
Ależ dostojny ten Twój działkowicz, Maryniu!
Szkoda, że nie mogłaś go wymiziać z okazji jego święta.
Cóż, nie wszystkie kotki żyją w cieplarnianych warunkach,
ale za to wszystkie są słodkie i kochane.
Dobrego weekendu, Maryniu.

Szkoda, że nie mogłaś go wymiziać z okazji jego święta.
Dobrego weekendu, Maryniu.
- marpa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 sty 2009, o 13:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Danusiu dzisiaj prawie wiosna u mnie... z dachu kapie,słoneczko przyświeca , chce się żyć!
Stasiu cieszy mnie, że dostrzegłaś tego wróbelka !
Lucynko
dzięki za majowe poezje jak i słowo na cześć kota! 
Kilka takich mamy na ROD ale nie wszystkie takie urodne. Ten przybiega zaraz jak tylko się pojawimy bo rezyduje po sąsiedzku..Nie stroni od obiektywu.

Stasiu cieszy mnie, że dostrzegłaś tego wróbelka !
Lucynko
Kilka takich mamy na ROD ale nie wszystkie takie urodne. Ten przybiega zaraz jak tylko się pojawimy bo rezyduje po sąsiedzku..Nie stroni od obiektywu.

- Shalina

- Od: 3 paź 2017, o 17:06
Maryniu fajnie, że wiosna już przyszła do Ciebie
może i do mnie też kiedyś dotrze
Twoje wiosenne fotki i nie tylko wywołują u mnie zawrót głowy, są super , dziękuję
Pozdrawiam cieplutko

Twoje wiosenne fotki i nie tylko wywołują u mnie zawrót głowy, są super , dziękuję
Pozdrawiam cieplutko
Pozdrawiam Halina
Przydomowy ogród emerytki
Przydomowy ogród emerytki
- stasia_ogrod

- Od: 13 mar 2011, o 16:48
Jaki elegant z tego działkowicza,
wybrał się w gości to i frak założył w podzięce za smaczną gościnę.
Maryniu u nas też wiosna na całego, po śniegu zostało tylko wspomnienie i nasiąknięte wodą alejki działkowe.
Cudną wiosnę nam podarowałaś
te łany pierwiosnków,szafirków, wilczomleczy, krwawnik i krwawnica z tojeścią i piwonią, dostojna rutewka i fantazyjne tulipany, zwłaszcza ten flagowy .... biało czerwony z kocią mordką i uszami.
Dobrego wiosennego tygodnia kochana i radości ze słoneczka.

Maryniu u nas też wiosna na całego, po śniegu zostało tylko wspomnienie i nasiąknięte wodą alejki działkowe.
Cudną wiosnę nam podarowałaś
Dobrego wiosennego tygodnia kochana i radości ze słoneczka.
-
plocczanka
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 31 lip 2014, o 21:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Maryniu, wiosenne impresje na Twoich fotografiach plus jasne słońce i błękitne niebo za oknami to dopiero jest poezja!
Wspaniała niedziela dzisiaj dzięki słońcu, mniej miła za sprawą nieodpowiedzialnych ludzi. Chciałam pospacerować, a wróciłam do domu po kilku minutach. Za dużo ludzi i niemal wszyscy bez maseczek.
Dobrego tygodnia, Maryniu.

Wspaniała niedziela dzisiaj dzięki słońcu, mniej miła za sprawą nieodpowiedzialnych ludzi. Chciałam pospacerować, a wróciłam do domu po kilku minutach. Za dużo ludzi i niemal wszyscy bez maseczek.
Dobrego tygodnia, Maryniu.
- marpa

Halinko dziękuję za dobre słowo!
Stasiu
u mnie śnieg jeszcze leży ale roztopy wiosenne dają się zauważyć.. Wiosenne powiewy cieszą bo
raźnie przyświeca.Na działkę jeszcze za wcześnie...
Lucynko
u mnie na osiedlu młodzi bez maseczek i dzisiaj ..natomiast w sklepach, na przystankach i w autobusie ok.
Dziękuję Wam za odwiedziny i komentarze!

Wraz z Kotem dziękujemy
za oglądanie
i liczne odsłony..
Wspominam nadal skoro licznie oglądacie fotki!

Stasiu
Lucynko
Dziękuję Wam za odwiedziny i komentarze!

Wraz z Kotem dziękujemy
Wspominam nadal skoro licznie oglądacie fotki!

- marpa

- stasia_ogrod

Śliczne wspominki Maryniu ,
miło jest nacieszyć oczy takimi widokami, które niebawem radować nas będą w realu.
I jak, dotarłaś na działeczkę, jakie wrażenia i co zielonego upolowałaś, żeby się z nami podzielić.

I jak, dotarłaś na działeczkę, jakie wrażenia i co zielonego upolowałaś, żeby się z nami podzielić.
- marpa

Stasieńko moja miła!
Dziękuję za odwiedziny!
Na działkę i owszem, dotarłam ale brnięcie po śniegowej ,śliskiej bardzo, alejkowej lodowej grudzie nie było zbyt miłe
.. Z powrotem uzbroiłam się w kosturek i poszło znacznie gładziej...
Działka jeszcze gruntownie pokryta śniegiem i żadnych nowalijek nie zobaczyłam...U mnie do wiosny jeszcze trochę wody w rzece upłynie..
Ale było przyjemnie bo był to piękny, bardzo ciepły dzień...
Kilka fotek jutro bo na dzień dzisiejszy limit zdjęć do oglądania wyczerpany...

Na działkę i owszem, dotarłam ale brnięcie po śniegowej ,śliskiej bardzo, alejkowej lodowej grudzie nie było zbyt miłe
Działka jeszcze gruntownie pokryta śniegiem i żadnych nowalijek nie zobaczyłam...U mnie do wiosny jeszcze trochę wody w rzece upłynie..
Ale było przyjemnie bo był to piękny, bardzo ciepły dzień...
Kilka fotek jutro bo na dzień dzisiejszy limit zdjęć do oglądania wyczerpany...
- stasia_ogrod

Maryniu u nas podobnie, choć śniegu już nie ma to ziemia nadal zmrożona a alejki nieco rozwodnione, są śliskie i niebezpieczne.
Dla rozruszania zastałych po zimowym lenistwie kości i korzystając z cudnej pogody, kontynuuję codzienne spacery alejkami osiedlowymi, omijając póki co działeczkę z daleka.

Dla rozruszania zastałych po zimowym lenistwie kości i korzystając z cudnej pogody, kontynuuję codzienne spacery alejkami osiedlowymi, omijając póki co działeczkę z daleka.
- marta64

- Od: 8 kwie 2018, o 19:35
Maryniu, jak to dobrze, że ta wiosna się ociąga, bo schowałabyś przed nami tyle pięknych wiosennych wspomnień
Kwiaty wiadomo, wszystkie zachwycają, ale wiąz drobnolistny w wiosennej odsłonie, zauroczył mnie u Ciebie tamtej wiosny i nic się nie zmieniło w tej kwestii, mam go mieć jesienią.
U mnie dzisiaj sporo śniegu stopniało i nawet trochę kwiatków się pokazało dla pszczółek, ale jeszcze mam go bardzo dużo. W końcu i do nas przyjdzie wiosna.
U mnie dzisiaj sporo śniegu stopniało i nawet trochę kwiatków się pokazało dla pszczółek, ale jeszcze mam go bardzo dużo. W końcu i do nas przyjdzie wiosna.
Pozdrawiam! Marta
Ogród pod wierzbą 3
Ogród pod wierzbą 3
-
Iwonka1

- Od: 10 wrz 2015, o 20:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
I u mnie już słonko mocno przygrzewa, ale podejrzewam, że na działce będzie się działo to samo co i u Ciebie
Chcemy podjechać w niedzielę, ale nie liczę, że zastanę tam wiosnę. W mieście i owszem, tu i ówdzie pokazują się kiełki, ale to jeszcze mizerota. Nie to, co na Twoich fotografiach. Wiosna w najpiękniejszych odsłonach. Tulipany, śliczne pierwiosnki, rutewki i wiele innych, kolorowych kwitnień.
Kocurek ma niesamowite oczy Czy te oczy mogą kłamać? Chyba nie, czy ja mógłbym serce złamać?
Pozdrawiam wiosennie
Kocurek ma niesamowite oczy Czy te oczy mogą kłamać? Chyba nie, czy ja mógłbym serce złamać?
Pozdrawiam wiosennie
- marpa

Dziękuję za odwiedziny!
Stasiu
śniegu u mnie jeszcze za miastem sporo, sama sie zdziwiłam,że go jeszcze tyle na działce zastałam!Na Osiedlu chodniki czyściutkie ale na drogach przyblokowych zwały odgarniętego śniegu zalegają..Spaceruję i ja, szczególnie wybieram dalsze sklepy na zakupy..
Marto
wiąz to mój ulubieniec , że też go zapamiętałaś z ubiegłego roku
Polecam jak najbardziej!
A zima, jeszcze chyba nie powiedziała ostatniego słowa...Słyszałam dzisiaj, że jeszcze do -15st.ma wrócić na kilka dni..
Iwonko
Ja się wielce rozczarowałam jak przyszło mi iść po takiej grudzie a działka równiutko zasypana jeszcze... 
Iwonko, wiosna fotogeniczna jest...i kotki także!
Wczorajsze widoki ...w obiektywie

Stasiu
Marto
A zima, jeszcze chyba nie powiedziała ostatniego słowa...Słyszałam dzisiaj, że jeszcze do -15st.ma wrócić na kilka dni..
Iwonko
Iwonko, wiosna fotogeniczna jest...i kotki także!
Wczorajsze widoki ...w obiektywie

- stasia_ogrod

Faktycznie
Maryniu, myślałam że to ściema z tym śniegiem u Ciebie.
Kiciusiowi mokro w łapki po takim śniegu biegać, zapomniał biedaczek buciki założyć.
Coś tam jednak roślinnego upolowałaś, nie tylko co zaschnięte, również to świeże, zieloniutkie. Brawo odważna kobieto.

Kiciusiowi mokro w łapki po takim śniegu biegać, zapomniał biedaczek buciki założyć.
Coś tam jednak roślinnego upolowałaś, nie tylko co zaschnięte, również to świeże, zieloniutkie. Brawo odważna kobieto.