Musisz zrobić sobie miejsce do wysiewania bylin, bo kupowanie dużych ilości jest ciężkie dla portfela

. Podobno nawet są łatwiejsze w uprawie niż wrzosy
 . Podobno nawet są łatwiejsze w uprawie niż wrzosy   . Mam kilkadziesiąt sztuk ale to zeszłoroczne maluszki. Ciekawa jestem jak przezimują
 . Mam kilkadziesiąt sztuk ale to zeszłoroczne maluszki. Ciekawa jestem jak przezimują   . W każdym razie jak śniegu było mniej to widać było kwiatuszki
 . W każdym razie jak śniegu było mniej to widać było kwiatuszki   . Pozdrawiam
 . Pozdrawiam   .
 .
 Dobrze skomponowane piękna sprawa, ozdobna cały rok
  Dobrze skomponowane piękna sprawa, ozdobna cały rok  A ta rabata cienista też fajny pomysł! Nie zapomnij o żurawkach!
 A ta rabata cienista też fajny pomysł! Nie zapomnij o żurawkach!
 wysiewałam w tym roku funkie i żurawki ale nic nie wzeszło, może nasiona stare kupiłam
  wysiewałam w tym roku funkie i żurawki ale nic nie wzeszło, może nasiona stare kupiłam   

czego nigdy przedtem nie bylo i pomyślałam,że zima chyba będzie ostra
 czego nigdy przedtem nie bylo i pomyślałam,że zima chyba będzie ostra   i dobrze ,że okryłam dobrze wszystkie róże, wrzośce i wrzosy heheh  może przeżyją
 i dobrze ,że okryłam dobrze wszystkie róże, wrzośce i wrzosy heheh  może przeżyją   

.
 . 
 Dziś też delikatnie prószy śnieg.
  Dziś też delikatnie prószy śnieg.
 na razie jestem na etapie pikowania wszystkiego co posiałam
  na razie jestem na etapie pikowania wszystkiego co posiałam  

i jak na razie śniegu brak
 i jak na razie śniegu brak   

Czekamy na więcej zdjęć, bo na pewno bardzo się zmieniła
 Czekamy na więcej zdjęć, bo na pewno bardzo się zmieniła 

tak bardzoprosze o rade co robię nie tak
 tak bardzoprosze o rade co robię nie tak   miałam nasionka w zeszłym roku  kupne, włożyłam je do lodówki  na 3 tygodnie, potem posiałam do ziemi lekkiej ,nasionka tylko wzruszyłam nie
  miałam nasionka w zeszłym roku  kupne, włożyłam je do lodówki  na 3 tygodnie, potem posiałam do ziemi lekkiej ,nasionka tylko wzruszyłam nie