Nie myślcie tylko, że ja to sama robiłam i zjadłam
Skrzyknęłyśmy się z sąsiadkami
Dwie godziny i po robocie

Zimę mamy piękną

Zazdroszczę sąsiedzkich spotkań, u nas trudno byłoby się tak zorganizować.
   Zazdroszczę sąsiedzkich spotkań, u nas trudno byłoby się tak zorganizować.

. Jeszcze nie dawno martwiłaś się czy Twoje rośliny przetrwają w te mrozy bez okrycia a tu proszę masz piękną pierzynkę
 . Jeszcze nie dawno martwiłaś się czy Twoje rośliny przetrwają w te mrozy bez okrycia a tu proszę masz piękną pierzynkę   . Śniegu masz tak w sam raz - nie za mało i nie za dużo. U mnie to już kataklizm
 . Śniegu masz tak w sam raz - nie za mało i nie za dużo. U mnie to już kataklizm   , w drodze do kompostownika wpadam po pas w zaspę
 , w drodze do kompostownika wpadam po pas w zaspę  . No i oczywiście u nas dalej sypie, znowu trzeba będzie odśnieżać chodnik
 . No i oczywiście u nas dalej sypie, znowu trzeba będzie odśnieżać chodnik   . Letnie zdjęcia piękne i już tęsknię do takich obrazków na żywo
 . Letnie zdjęcia piękne i już tęsknię do takich obrazków na żywo   . Co to za odmiana tego jasno różowego powojnika ?? Słodkości wyglądają apetycznie i faktycznie sporo tego dobra
 . Co to za odmiana tego jasno różowego powojnika ?? Słodkości wyglądają apetycznie i faktycznie sporo tego dobra  . Pozdrawiam
 . Pozdrawiam   .
 .

Śniegu naszym roślinkom nasypało, tylko trochę za późno.
  Śniegu naszym roślinkom nasypało, tylko trochę za późno.  Istnieje obawa, że nie wszystkie rośliny przetrwają te zimowe miesiące i pewnie trzeba będzie łatać dziury.
  Istnieje obawa, że nie wszystkie rośliny przetrwają te zimowe miesiące i pewnie trzeba będzie łatać dziury.  
  Oby udało się ujarzmić rzekę.
  Oby udało się ujarzmić rzekę. 

Ciekawe jak moje nowe posadzone latem zeszłego roku zakwitną? Już nie mogę się doczekać
 Ciekawe jak moje nowe posadzone latem zeszłego roku zakwitną? Już nie mogę się doczekać  

Co jeden to ładniejszy.
  Co jeden to ładniejszy.

z których szybko wracam do chorej Miśki, by wraz z nią posiedzieć na gorącym balkonie.
  z których szybko wracam do chorej Miśki, by wraz z nią posiedzieć na gorącym balkonie.