Z Twojej rekomendacji kupię też ogórek Allianz. Po świętach zrobię inwentaryzację tego co mam i dokupię coś jeszcze. Poszukam tego Allianza

Błażej, Ty zamierzasz przemysłowo uprawiać te warzywa?BobejGS pisze:Czas ostatnio jakoś tak nie zachęca do myśli o ogródku i pracach z tym związanych ale nie można się poddać ogólnie będącym zniechęceniu i coś tam sobie grzebie.
Poza segregacją nasion i ogólnym porządkowaniu, zacząłem odnawiać boxa do kiełkownia. Zamówiłem też nowe świetlówki itd do testu, także będzie trzeba coś testowego wysiać.
Zamówiłem też nasiona ale pochwale się nimi jak już przyjdą, jeśli nie dostanę zawału przy płaceniu.![]()
Marzy mi się osobne pomieszczenie gospodarcze na wszystkie sprawy ogrodowe ale to chyba bym musiał w lotka wygrać, by jakieś pomieszczenie doprowadzić do takiego stanu użytkowego.
Co to jest ? Bo to co znalazłam na necie nie pasuje mi na nornice. Ps mogę link poprosić i link na priwBiotit pisze:Błażej, zaiwesuj wreszcie w Quickphos z pomarańczową etykietą i wnet zapomnisz o nornicach.