Ja po prostu NIE WIERZĘ, że tam nie wejdziesz i nie skusisz się na jakiegoś cudownego liliowca lub inne kwiatki, .... z ulicy na przykład :P
Ogród Magdy cz.2
Witaj Madziu-Karolciu
Aleście narozrabiały z tymi nowymi wątkami, nie mogę znaleźć odwiedzanych przeze mnie ogrodów
i latam po całym forum z rozwianym włosem
Wszystkie pokazujecie letnie widoczki, aż oczy się smieją do tych kolorów!
Róże przepiękne, trudno je rozpoznać, ale jedna pomarańczowo różowa, jeśli ślicznie pachnie i ma grube mocne pędy to chyba Troika
Róże przepiękne, trudno je rozpoznać, ale jedna pomarańczowo różowa, jeśli ślicznie pachnie i ma grube mocne pędy to chyba Troika
- judyta
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 10 lut 2008, o 14:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
O nazwę "ciapatych-pstrokatych" pytałam, gdyż jesienią nabyłam czerwoną ciapatkę o nielicencjonowanej nazwie TWIST, którą zaraz po posadzeniu pies mi obgryzł. Widziałam ją na zdjęciu w albumie różanym sprzedawcy. Jest bardzo podobna do Twojej Karolciu, Stad moja ciekawość. Ale Ty tak się nie smutaj Madziu, bo i mi się smutno zrobiło.
Tulipka ma rację-czas szybko zleci i nawet się nie obejrzymy jak wszystkie rózie zakwitną.
Jak w poczekalni jest zimno-to nic z nią nie rób, trochę się powygłupia i może da sobie spokój z tymi wiosennymi zapędami
śpieszy jej się do wiosny jak i nam! Może zdejmij ją ze słońca 
Jak w poczekalni jest zimno-to nic z nią nie rób, trochę się powygłupia i może da sobie spokój z tymi wiosennymi zapędami
serdecznie pozdrawiam, judyta.
U judyty na prowincji ; jud-linki
nadwyżki ogrodowe i parapetowe;
U judyty na prowincji ; jud-linki
nadwyżki ogrodowe i parapetowe;
- Karolcia
- Przyjaciel Forum

- Od: 17 paź 2007, o 15:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam Cię Ewuniu ,tak to się już porobiło.
Nowe wątki to zarządzenie odgórne
Powiedz mi o które zdjęcie Ci chodzi?
Judyto,zimno ma w poczekalni ale to zawsze trochę na plusie
Tak sobie myślę,że jeśli jej tak na świat,to może ona już w maju zakwitnie,ale by było fajowo
Wiolu,przez forum(nie powiem... bardzo się do tego przyłożyłaś:;230 )powstał już trzy rabaty
(w tym dwie na róże)
Nie będę się zarzekała,pewnie przyjdzie czas że powstanie kolejna,ale teraz muszę zająć się trawnikiem i rabatami które już powstały.Te które są i każda kolejna potrzebują,by poświęcić im sporo czasu a mnie tego czasu wciąż brakuje
Grzesiu, kosmos jest bardzo wdzięczny,lubię go,no i ma tą zaletę którą ja cenię najbardziej,długo kwitnie
A różana choroba,to wszystko przez Zochę
U Zosi i Andrzeja jest różany raj i żadna fotka tego nie pokaże.
Jeśli tylko znajdziesz kawałeczek miejsca,to się nie zastanawiaj tylko posadź jak najwięcej róż
Agnieszko,tak mi się dziś zatęskniło za ciepłem i ogródkiem...bo miałam sen,że zakwitły mi trzy krokusy w ogrodzie.
I ja w tym śnie pobiegłam do domu,wzięłam aparat i zrobiłam zdjęcia,by je wam na forum pokazać... I co? I się obudziłam
Tesko,no to ból straszny
Ja wcześniej jakoś nie zwracałam uwagi na róże,ale forum potrafi zmieniać gust i weryfikuje wszystko
Nowe wątki to zarządzenie odgórne
Powiedz mi o które zdjęcie Ci chodzi?
Judyto,zimno ma w poczekalni ale to zawsze trochę na plusie
Tak sobie myślę,że jeśli jej tak na świat,to może ona już w maju zakwitnie,ale by było fajowo
Wiolu,przez forum(nie powiem... bardzo się do tego przyłożyłaś:;230 )powstał już trzy rabaty
Nie będę się zarzekała,pewnie przyjdzie czas że powstanie kolejna,ale teraz muszę zająć się trawnikiem i rabatami które już powstały.Te które są i każda kolejna potrzebują,by poświęcić im sporo czasu a mnie tego czasu wciąż brakuje
Grzesiu, kosmos jest bardzo wdzięczny,lubię go,no i ma tą zaletę którą ja cenię najbardziej,długo kwitnie
A różana choroba,to wszystko przez Zochę
U Zosi i Andrzeja jest różany raj i żadna fotka tego nie pokaże.
Jeśli tylko znajdziesz kawałeczek miejsca,to się nie zastanawiaj tylko posadź jak najwięcej róż
Agnieszko,tak mi się dziś zatęskniło za ciepłem i ogródkiem...bo miałam sen,że zakwitły mi trzy krokusy w ogrodzie.
I ja w tym śnie pobiegłam do domu,wzięłam aparat i zrobiłam zdjęcia,by je wam na forum pokazać... I co? I się obudziłam
Tesko,no to ból straszny
Ja wcześniej jakoś nie zwracałam uwagi na róże,ale forum potrafi zmieniać gust i weryfikuje wszystko
Pozdrawiam Magda 
-
jol_ka
- 1000p

- Od: 27 lip 2007, o 12:01
Magda teraz to dopiero dałaś po oczach
przepiękne różyce

ostatnio tak 'napasłam' oczy u Zośki - tam zresztą też zdjęcia Twojego autorstwa
ciekawe, ile z nich zakwitnie u mnie
dobrze, że po drodze wiosna i inne kwiatki, bo chyba bym nie doczekała do czerwca!!
u mnie dziś na plusie, trochę nawet padał deszcz po południu i pewnie jutro do pracy na łyżwach pojadę

ostatnio tak 'napasłam' oczy u Zośki - tam zresztą też zdjęcia Twojego autorstwa
ciekawe, ile z nich zakwitnie u mnie
u mnie dziś na plusie, trochę nawet padał deszcz po południu i pewnie jutro do pracy na łyżwach pojadę
Pozdrawiam Jola
jo_linki
jo_linki
- marpa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 sty 2009, o 13:13
Witaj!Karolciu/Magdo!
Jestem u Ciebie pierwszy raz i widzę że ja też prezentuję swoje fotki tak jak Ty tzn. w pigułce.Jakbyśmy się namówiły.A z różami to ja też mam tak samo.Do jesieni się nimi wcale nie interesowałam nawet nie zaglądałam do różanego wątku.Aż mnie dopadł ten forumowy wirus i kupiłam kilka szt. pod koniec sezonu.Zostałam też zarażona hostomanią.Ach,te wirusy!
Fajne zdjęcia wklejasz.Mnie fotosik chyba zmniejsza rozmiar bo takie duże mi nie wychodzą.Muszę się jeszcze" naumieć."Wpadnę jeszcze do Ciebie.
Pozdrawiam.Maria.
Jestem u Ciebie pierwszy raz i widzę że ja też prezentuję swoje fotki tak jak Ty tzn. w pigułce.Jakbyśmy się namówiły.A z różami to ja też mam tak samo.Do jesieni się nimi wcale nie interesowałam nawet nie zaglądałam do różanego wątku.Aż mnie dopadł ten forumowy wirus i kupiłam kilka szt. pod koniec sezonu.Zostałam też zarażona hostomanią.Ach,te wirusy!
Fajne zdjęcia wklejasz.Mnie fotosik chyba zmniejsza rozmiar bo takie duże mi nie wychodzą.Muszę się jeszcze" naumieć."Wpadnę jeszcze do Ciebie.
Pozdrawiam.Maria.