Skromny ogród Joli - 2009r cz.1
- Zyta
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 21 maja 2008, o 21:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Asiu byłam tam... powojniki są sidowne.Aska pisze:Obejrzyjcie powojniki u peonii
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 458#629458
Izaliska pisze:Tess a jaką kupowałaś? Bo ja kiedyś kupiłam gotową i mi nie wyszło
ja kupowałam u naszych sąsiadów - gotowy np chleb orkiszowy, lub słonecznikowy dolewa się tylko wody mineralnej i trzeba długo urabiać - ale wyrastał i był pyszny.
polską mąkę jak kupiłam coś producent młyny polskie to chleb upiekł się super z dodatkeim ziemniaków.razowy nie wyrósł w ogóle.
- HalinaK
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 12 paź 2008, o 11:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Zyto, w sprawach kulinarnych, to ze mnie taki sam jak z Ciebie leniuszek
Wystarczy, że przeczytam przepis i już się zniechęcam 
Za to do prac w ogrodzie ... nic nie jest w stanie mnie zniechęcić. Burza z piorunami nie jest mi straszna. Deszcz leje, a ja, w płaszczu przeciwdeszczowym, wyrywam chwaściska.
Za to do prac w ogrodzie ... nic nie jest w stanie mnie zniechęcić. Burza z piorunami nie jest mi straszna. Deszcz leje, a ja, w płaszczu przeciwdeszczowym, wyrywam chwaściska.
ano właśnie a kupiłam Pieniński pszenno żytni z orkiszem i mi nie wyrósłTess pisze:Izaliska pisze:Tess a jaką kupowałaś? Bo ja kiedyś kupiłam gotową i mi nie wyszło
ja kupowałam u naszych sąsiadów - gotowy np chleb orkiszowy, lub słonecznikowy dolewa się tylko wody mineralnej i trzeba długo urabiać - ale wyrastał i był pyszny.
polską mąkę jak kupiłam coś producent młyny polskie to chleb upiekł się super z dodatkeim ziemniaków.razowy nie wyrósł w ogóle.
z uśmiechami Iza
u liski
u liski