Becia jak ci zaśmiecam tymi zdjęciami to usuń ale aż mnie kusi puścić zbiorowe wspominkowe ale teraz rodo i nie mój wątek tak chciałabym jeszcze z 2wami być tylko Sulejów już się dla mnie zrobił za daleki i za kosztowny.

Kasiu coś zawsze mogę przygarnąćkasia126126 pisze:Beatko, czy Ty chciałabyś trochę dalii? Niektóre karpy będę dzielić wiosną więc może przygarniesz?
 .Pamiętam ,że  miałaś   inne niż ja .
 .Pamiętam ,że  miałaś   inne niż ja .  Moja siostra jest juz po operacji  tydzień u nas w domku dochodzi do siebie.
 Moja siostra jest juz po operacji  tydzień u nas w domku dochodzi do siebie.

ci życzę bo wtedy zaraz weselej.Twoje 3
 ci życzę bo wtedy zaraz weselej.Twoje 3   też pięknie rosną,to radość i nadzieja a i pomoc kiedyś a może i teraz.Nic nie jest łatwe w tym życiu a najtrudniejsze cierpienie najbliższych,trzymam kciuki i modle się za powrót do zdrowia siostry i za ciebie.Ażeby cię nie przygnębiać to co siejesz na parapety?
 też pięknie rosną,to radość i nadzieja a i pomoc kiedyś a może i teraz.Nic nie jest łatwe w tym życiu a najtrudniejsze cierpienie najbliższych,trzymam kciuki i modle się za powrót do zdrowia siostry i za ciebie.Ażeby cię nie przygnębiać to co siejesz na parapety? 

tak dawno Cię tu nie było, że różne myśli przychodziły mi do głowy, ale widzę że rodzina zdrowa, również siostra powoli odzyskuje zdrowie.
  tak dawno Cię tu nie było, że różne myśli przychodziły mi do głowy, ale widzę że rodzina zdrowa, również siostra powoli odzyskuje zdrowie.  Tego Wam właśnie życzę na bieżący rok, oraz spełnienia wszystkich marzeń i pragnień, również tych ogrodowych.
 Tego Wam właśnie życzę na bieżący rok, oraz spełnienia wszystkich marzeń i pragnień, również tych ogrodowych.  

masz miejsce na taka ilość rozsad.
 masz miejsce na taka ilość rozsad.  

a wszystko takie drogie ,że od razu nie da .Co miesiąc coś   i  do przodu. się .Śniegu  dosypało jeszcze poniedziałek wtorek  także białe szaleństwo  u nas w pełni.Pozdrawiam.
  a wszystko takie drogie ,że od razu nie da .Co miesiąc coś   i  do przodu. się .Śniegu  dosypało jeszcze poniedziałek wtorek  także białe szaleństwo  u nas w pełni.Pozdrawiam.