W cieniu brzóz
- damapi
- 500p

- Od: 15 gru 2008, o 09:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
w takim razie dziękuję Wam obojgutija pisze:Chciałabym być taka mądra i pomagać sobie i innym ale do tego jeszcze droga dalekadamapi pisze:Dzięki tija, teraz nawet jeżeli przypadkiem mój nie przetrwa zimy, będę wiedziała czego szukać, kochana o tych prymulkach napisał-a andowan , ja akuratnie tą drugą mam
.
Moje pytanie - co to za kwiatek tak slicznie czerwono w oczęta daje - to złocień ?
Znowu jestem Danusiu fajnie że do mnie zajrzałaś,co do tych mężczyzn to nie jest tak do
końca.Bywa i tak że jak są potrzebni to ich nie ma i wtedy wołam
,,gdzie te chłopy gdzie"
końca.Bywa i tak że jak są potrzebni to ich nie ma i wtedy wołam
,,gdzie te chłopy gdzie"
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
- damapi
- 500p

- Od: 15 gru 2008, o 09:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dzięki Iza za piękną różyczkę
- miałam nadzieję, że pojawi się więcej kwiatów, no cóż - może jutro będzie lepiej :P
Ten złocień, to złocień dalmatyński. Ma podobno dość ciekawe właściwości- podobno wysuszone i sproszkowane płatki można używać w celu wytępienia karaluchów, much, komarów, mrówek ponieważ zawierają naturalny środek owadobójczy, zwany proszkiem
dalmatyńskim. Tak więc piękne i pożyteczne
Ten złocień, to złocień dalmatyński. Ma podobno dość ciekawe właściwości- podobno wysuszone i sproszkowane płatki można używać w celu wytępienia karaluchów, much, komarów, mrówek ponieważ zawierają naturalny środek owadobójczy, zwany proszkiem
dalmatyńskim. Tak więc piękne i pożyteczne