Jak tam wędrujesz już po lasach?

.niestety już jesiennie, bo i tak jest u mnie a szkoda
 .niestety już jesiennie, bo i tak jest u mnie a szkoda   Ale co tam...są za to grzybki, u ciebie pewnie także,
 Ale co tam...są za to grzybki, u ciebie pewnie także,  . Pochwal się niech popatrzę
 . Pochwal się niech popatrzę  

Kiedyś próbowałam w donicy, ale nie przeżyła zimy w garażu.
 Kiedyś próbowałam w donicy, ale nie przeżyła zimy w garażu. mój strajkuje w tym roku.
  mój strajkuje w tym roku.  

Bardzo dziękuję za pyszny obiadek, dary lasu i wspaniałej piwniczki i przemiłe przyjęcie przez całą rodzinkę łącznie z pieskiem. Mieszkasz w pięknym miejscu, a ogródkowe podwórko zaskakuje roślinami w wielu  kątach. Trawa pampasowa jak w na południu Europy i koniecznie pokaż swoje cudne zimowity! No i ta piwnica marzenie wielu z nas ogrodników! Dziękuję jeszcze raz i do zobaczenia
  Bardzo dziękuję za pyszny obiadek, dary lasu i wspaniałej piwniczki i przemiłe przyjęcie przez całą rodzinkę łącznie z pieskiem. Mieszkasz w pięknym miejscu, a ogródkowe podwórko zaskakuje roślinami w wielu  kątach. Trawa pampasowa jak w na południu Europy i koniecznie pokaż swoje cudne zimowity! No i ta piwnica marzenie wielu z nas ogrodników! Dziękuję jeszcze raz i do zobaczenia 

Wszystkiego dobrego dla Was!
  Wszystkiego dobrego dla Was!  
   Jesteś Królową Grzybków!
 Jesteś Królową Grzybków! 

, u nas tylko podgrzybki , innych nie spotkasz . Jeszcze trochę zapomnę jak inne wyglądają
 , u nas tylko podgrzybki , innych nie spotkasz . Jeszcze trochę zapomnę jak inne wyglądają   .
 .Bożenko..pięknie dziękuję za zaproszenie , nawet nie wiesz jak bardzo bym chciałaBabciabenia pisze: Może Zuzia mnie odwiedzi,Ela już była i Marysia z M. Zuziu ,zapraszam autostrada jest przez całą Polskę do mego podwórkowego ogródka.
 . Tylko musiała bym wymienić moją drugą połówkę na nowszy model
 . Tylko musiała bym wymienić moją drugą połówkę na nowszy model   ,( toż do ciebie z 400 km ) a ja nie chcę bo na krótszych trasach jeszcze daje radę, na dłuższych inni nas wożą
 ,( toż do ciebie z 400 km ) a ja nie chcę bo na krótszych trasach jeszcze daje radę, na dłuższych inni nas wożą   . Cieszę się że Marysia cię odwiedziła i miło spędziliście czas
. Cieszę się że Marysia cię odwiedziła i miło spędziliście czas  

! Moja połówka lubi jeździć, ale 400 km to pewnie już musielibyśmy z międzylądowaniem czyli po drodze inne odwiedziny i nocleg.
 ! Moja połówka lubi jeździć, ale 400 km to pewnie już musielibyśmy z międzylądowaniem czyli po drodze inne odwiedziny i nocleg.

. W słoiczkach także apetycznie, tak na ząb
 . W słoiczkach także apetycznie, tak na ząb   . Życzę pogody aby sezon grzybowy jeszcze potrwał a ty abyś miała uciechę
 . Życzę pogody aby sezon grzybowy jeszcze potrwał a ty abyś miała uciechę