Ja też w tym roku postanowiłam łapać deszczówkę, nawet beczki mam takie same i jedną też schowaną za różą, choć nie aż tak dokładnie jak u ciebie
 Ja też w tym roku postanowiłam łapać deszczówkę, nawet beczki mam takie same i jedną też schowaną za różą, choć nie aż tak dokładnie jak u ciebie 

Mam nadzieję, że teraz będzie już tylko lepiej. Dzieci wyzdrowiały, to i Twoje ciśnienie na pewno teraz się uspokoi, a i powrót do ogrodu nie będzie bez znaczenia.
 Mam nadzieję, że teraz będzie już tylko lepiej. Dzieci wyzdrowiały, to i Twoje ciśnienie na pewno teraz się uspokoi, a i powrót do ogrodu nie będzie bez znaczenia. Na bezdeszczowe dni będzie jak znalazł.
 Na bezdeszczowe dni będzie jak znalazł. 

... ale ten czas leci nieubłaganie ...
 ... ale ten czas leci nieubłaganie ...   
  ), potem przyjechał wnusio na wakacje i złamał nogę
 ), potem przyjechał wnusio na wakacje i złamał nogę    ...
 ...  

wiem jak trudno organizować zabawę choremu dziecku.
  wiem jak trudno organizować zabawę choremu dziecku. Powojnik pięknie zakwitł. Moje z obsługą, a miały po dwa kwiatki.
 Powojnik pięknie zakwitł. Moje z obsługą, a miały po dwa kwiatki.  

, a w ogrodzie smutno nie było, o czym świadczą zamieszczone przez Ciebie zdjęcia.
 , a w ogrodzie smutno nie było, o czym świadczą zamieszczone przez Ciebie zdjęcia.  

dbaj o nie, nie stresuj się, bo to nie pomaga, a przeciwnie.
  dbaj o nie, nie stresuj się, bo to nie pomaga, a przeciwnie.  Trzeba myśleć pozytywnie i cieszyć się każdą chwilą i każdym nowym dniem, czego życzę Ci z całego serca.
  Trzeba myśleć pozytywnie i cieszyć się każdą chwilą i każdym nowym dniem, czego życzę Ci z całego serca.  

Trochę kłopotów się na Was zwaliło, to i nie dziwne, że to wszystko podcięło Ci troszkę skrzydła. Miejmy nadzieje, że to, co miało się wydarzyć, jest już za Wami i teraz będzie tylko lepiej, czego ogromnie życzę.
 Trochę kłopotów się na Was zwaliło, to i nie dziwne, że to wszystko podcięło Ci troszkę skrzydła. Miejmy nadzieje, że to, co miało się wydarzyć, jest już za Wami i teraz będzie tylko lepiej, czego ogromnie życzę. 

Ogród mimo odstawki radził sobie świetnie, na zdjęciach żadnego zaniedbania nie widać
 Ogród mimo odstawki radził sobie świetnie, na zdjęciach żadnego zaniedbania nie widać