wokan pisze:Nie ciesz się, nie ciesz... te grzybki ze zdjęć już szykują się do ataku--julian-- pisze: Wczoraj opisywałem nowe arbuzy i naliczyłem 26 nowych owoców.
Rosario F1
Ja bym zaczął renegocjować umowę z Biedronką na dostawy owoców albo zaczął szukać poddostawców na Ukrainie

Co polecasz na te zmiany na liściach? Bo nie wiem co to jest i co zastosować. Te umowy z Biedronką to Ty też mógłbyś podpisać
  Co polecasz na te zmiany na liściach? Bo nie wiem co to jest i co zastosować. Te umowy z Biedronką to Ty też mógłbyś podpisać   Ja mam więcej krzaków od Ciebie a owoców i tak zbieram mniej
 Ja mam więcej krzaków od Ciebie a owoców i tak zbieram mniej  
-- 16 lip 2020, o 16:17 --
Merkor, jeśli jest nadgryziony to ja bym go oberwał. Energia pójdzie w inny owoc. Ja wczoraj oberwalem dwa już ładne zawiązki, bo były jakieś dziwne. Chyba od włókniny jak wiatr nimi zamiatał. Dodatkowo rośliny były małe, więc wolałem je zerwać.

Ja topsinu raczej unikam, jest bardzo szkodliwy i długo pozostają jakieś składniki w roślinach. To co wlewasz do opryskiwacza przelewaj zawsze przez sitko o drobnych oczkach
 Ja topsinu raczej unikam, jest bardzo szkodliwy i długo pozostają jakieś składniki w roślinach. To co wlewasz do opryskiwacza przelewaj zawsze przez sitko o drobnych oczkach   

tunel się sprawdził kolejne będą lepsze.
 tunel się sprawdził kolejne będą lepsze. 
  a nawet nie wiem czy w tym roku będę miał co
 a nawet nie wiem czy w tym roku będę miał co