. "Poluję" na Adenium, kwitnące kwiatami w takich lub zbliżonym kolorystycznie kolorze,
 . "Poluję" na Adenium, kwitnące kwiatami w takich lub zbliżonym kolorystycznie kolorze,   ciężko zdobyć.
  ciężko zdobyć.
 . "Poluję" na Adenium, kwitnące kwiatami w takich lub zbliżonym kolorystycznie kolorze,
 . "Poluję" na Adenium, kwitnące kwiatami w takich lub zbliżonym kolorystycznie kolorze,   ciężko zdobyć.
  ciężko zdobyć.

.
 .  .
.

Przepięknej urody
  Przepięknej urody   

Kiedyś wszystkie swoje hoje prowadziłem w ziemi - z różnym skutkiem. W końcu co bardziej wartościowe posadziłem w kermazycie i dopiero wtedy część tych co bardziej kapryśnych zaczęła rosnąć i kwitnąć. Obecnie ok. 80% mojej kolekcji rośnie w hydro.eszeweria18 napisał(a):
Widzę w niektórych doniczkach mierniki, wszystkie hodujesz w keramzycie? Czy masz jakieś posadzone w ziemi?

Henryku taka obfitość kwitnień to spełnione marzenie kaktusiarzahen_s pisze:Sezon w pełni. Nie nadążam swoim roślinom robić fotek, obrobić ich i pokazywać w miarę na bieżąco.
 na obróbkę zdjęć będzie czas w zimie, w długie zimowe wieczory nadal będziesz "siedział" w kwiatach i dzięki temu my też
 na obróbkę zdjęć będzie czas w zimie, w długie zimowe wieczory nadal będziesz "siedział" w kwiatach i dzięki temu my też   

Normalnie raj dla oczu
  Normalnie raj dla oczu  

Niedawno do keramzytu poleciała hoja carnosa, moja pierwsza próba, zobaczymy z jakim skutkiem
  Niedawno do keramzytu poleciała hoja carnosa, moja pierwsza próba, zobaczymy z jakim skutkiem