Lato, lato  i  kwitnień  na  bogato  
 duju-Justynko

duju-Justynko    I  ja  i lilie i  liliowce kocham.
Fajnie,że  twoje  hosty  dobrze  rosą.
To  dobrze,ze  masz  miejsce cieniste  na  hosty.Ja  takowego  nie  mam.ale  ogólnie  dają  radę.
Powojniki  są  śliczne. I  dziękują  za  pochwałę.Ja w tym roku dosiewki ogórków też robiłam. A koper siałam 3 razy.
I teraz mały .Do ogórków muszę kupować.Reszta dobrze rośnie. 
Ogórki  już  przerabiam.Pomidorki na razie i  już podskubuję.A takie aromatyczne, pachnące, smaczne umm 
 danuta z-Danusiu   Ogólnie  hosty  dobrze  rosną. Kilka  podziurawionych.Ale  granulat  się  sprawdza.Już  zbieram te  gadziny. 

Dziękuję  i  cieszę  się  ,że  mój  układ  kanarowy  się  spodobał.  Za  pochwała  też  bardzo  dziękuję. Przekaże  roślinkom,  niech  dalej  dobrze  rosną.  

Liliowiec STARLING

liliowiec holiday delight

iliowiec storm of the century  ??

NN-  bardzo  duże  kwiaty

Tak  jak  i  ten NN

NN

Hemerocallis'Crimson Pirate

Liliowiec Oriental Princess
 Iwonko0042
 Iwonko0042  Dziękuję  bardzo  za  te  wszystkie  miłe  słowa. 

To  budujące.  I  cieszę  się,że  i  mój  ogród  i  dekoracje  komuś  się  podobają.
To  jak  bułeczek  nie  możesz  to może  czarne  malinki ??Pyszne i  aromatyczne.

I  świdośliwa,  pierwsze   owocki
 daysy
daysy  Witaj  kochana  

I  dziękuję.
Roślin  sporo. Większość  rośnie  dobrze. Do  liliowców  mam  słabość.Do  host  chyba  większa. 

Lubię  rożne  ozdoby i  dekoracje  w ogrodzie. 

A  ten  wilczomlecz   to  u  mnie  ma  na  imię  Daysy. Dziękuję ci  za  nie. 

Rosną   dobrze i  kwitną  cały  czas.  

Z  hortensji  dębolistnej  i  ja  jestem  bardzo  zadowolona.
Nachyłek  jest  bardzo  ładny.
 plocczanka-Lucynko  Dużo   liliowców  już  u  mnie  kwitnie.Ale  są  i  tylko  w  pakach. Najbardziej  czekam  na 1 .
Ma  3  lata  i  w tym  roku  po  raz  pierwszy  zakwitnie. 
Powojniki  są  bardzo  urokliwe. Ja  w biedronce chyba z  połowę  ich  kupiłam. 

Sezon  ogórkowy  mam  rozpoczęty.Wczoraj  nastawione  małosolne  i  pierwsze  dwa  słoiczki. 
O  ciesze  się,ze  i  tobie  spodobała  się  moja  kanarowa  dekoracja  nad  stawem.
Hosty  dziękują.Granulat  się  sprawdza. Już  wczoraj  i dzisiaj  pełno  ich  wyzbierałam. 

Dziękuję  za  miłe  słowa. Dobrego  dnia  życzę  

Eden  Rose

Chyba lavender ice

Róża Augusta Luise

Deep Impression

Róża  Rhapsody in Blue

Rosomane Janon

róża  Excelsa