My 4 razy sialiśmy i ... jeden raz jedną gałązkę przyniosłem do mu i to tylko dlatego, że ta urosła w innym miejscu z wysypanych nasion w ub.r.
Nie tylko u nas, u sąsiadów też koper się nie udaje
 i jest tak każdego roku.
 i jest tak każdego roku.

i jest tak każdego roku.
 i jest tak każdego roku.
 Taras wyszedł bardzo przytulny, z pewnością miło się na nim przebywa, o ile tylko macie na to czas
 Taras wyszedł bardzo przytulny, z pewnością miło się na nim przebywa, o ile tylko macie na to czas  
  Czy ten pełny różowy powojnik to Kaiser?
 Czy ten pełny różowy powojnik to Kaiser?
 Jak to jest, że u jednych rosną jak marzenie, a u innych (czyli u mnie
 Jak to jest, że u jednych rosną jak marzenie, a u innych (czyli u mnie  ) nie chcą wcale? Włoskie nie grymaszą, ale wielkokwiatowe.....szkoda gadać.
 ) nie chcą wcale? Włoskie nie grymaszą, ale wielkokwiatowe.....szkoda gadać.

U mnie koperku ani widu ani słychu - pewnie znowu na jesieni dopiero zacznie wychodzić... Podziwiam Twój warzywnik - chyba jakoś zaklinasz chwasty, zeby tam nie rosły
  U mnie koperku ani widu ani słychu - pewnie znowu na jesieni dopiero zacznie wychodzić... Podziwiam Twój warzywnik - chyba jakoś zaklinasz chwasty, zeby tam nie rosły  

U mnie nawet włoskie nie pokazały kwiatka, gryzonie je chyba wykończą.
 U mnie nawet włoskie nie pokazały kwiatka, gryzonie je chyba wykończą.  

Wysiałam niedawno do większej doniczki, może choć trochę uda mi się zamrozić.
  Wysiałam niedawno do większej doniczki, może choć trochę uda mi się zamrozić.

Ja też lubię porównania, tylko zdjęcia odzwierciedlają naszą pracę, pot i łzy się zapomina, żartuję, aż tak źle nie było
 Ja też lubię porównania, tylko zdjęcia odzwierciedlają naszą pracę, pot i łzy się zapomina, żartuję, aż tak źle nie było   
  Dla Ciebie Angelica
 Dla Ciebie Angelica   

U mnie dużo ślimaków jest po deszczu, ale specjalnie jakoś wielkich szkód nie wyrządzają.
 U mnie dużo ślimaków jest po deszczu, ale specjalnie jakoś wielkich szkód nie wyrządzają. 

Dla Ciebie liliowiec
 Dla Ciebie liliowiec  

Chabry na zdjęciu to tylko część, jest ich dużo więcej
 Chabry na zdjęciu to tylko część, jest ich dużo więcej   Pozdrowienia dla chłopców
 Pozdrowienia dla chłopców   Dla Ciebie zapączkowana Angelica
 Dla Ciebie zapączkowana Angelica  

. Dziękuję za cudne zdjęcie powojnika
 . Dziękuję za cudne zdjęcie powojnika   . Mój szpinak wczoraj poszedł do kompostownika. Wybił w kwiat i po liściach a z pietruszką to samo także ścięłam przy ziemi i czekam na nowe młode liście
. Mój szpinak wczoraj poszedł do kompostownika. Wybił w kwiat i po liściach a z pietruszką to samo także ścięłam przy ziemi i czekam na nowe młode liście  . W temacie warzyw raczej nie jestem zbyt doświadczona i jakoś nie pomyślałam jak wychodziły te kwiaty na pietruszce , że powinnam od razu ściąć. No trudno człowiek uczy się na błędach, własnych z reguły
 . W temacie warzyw raczej nie jestem zbyt doświadczona i jakoś nie pomyślałam jak wychodziły te kwiaty na pietruszce , że powinnam od razu ściąć. No trudno człowiek uczy się na błędach, własnych z reguły   . U mnie koperek tak jak u innych też zjadły mszyce mimo , że pryskałam
. U mnie koperek tak jak u innych też zjadły mszyce mimo , że pryskałam   .  Wysiałam jeszcze raz. Teraz ciepło i deszczowo to powinien wyjść szybko i tym razem dopilnuję by mszyce go nie zaatakowały.  Plaga tego roku tego dziadostwa . Fajne leżaczki
.  Wysiałam jeszcze raz. Teraz ciepło i deszczowo to powinien wyjść szybko i tym razem dopilnuję by mszyce go nie zaatakowały.  Plaga tego roku tego dziadostwa . Fajne leżaczki   a czas na odpoczynek masz ? Ja tylko w niedzielę
 a czas na odpoczynek masz ? Ja tylko w niedzielę   .  Pozdrawiam
.  Pozdrawiam   .
.

Czekam jeszcze, łudząc się że wyjdą.. Leżaczki wygodne, ze dwa razy siedziałam chwilę
 Czekam jeszcze, łudząc się że wyjdą.. Leżaczki wygodne, ze dwa razy siedziałam chwilę   Zdarza się, że w niedzielę też coś robimy
 Zdarza się, że w niedzielę też coś robimy   
  nie wiem czy smutno Kalwinkowi, głownie śpi, więcej zwierząt na razie nie chcemy.. 4 szczury i on w zupełności wystarczą
 nie wiem czy smutno Kalwinkowi, głownie śpi, więcej zwierząt na razie nie chcemy.. 4 szczury i on w zupełności wystarczą   

Mieliśmy rozłożyć basen, a tu lipa, może jutro się uda...
 Mieliśmy rozłożyć basen, a tu lipa, może jutro się uda...

Ale widok... Parzydło też daje czadu
 Ale widok... Parzydło też daje czadu  

Widocznie chciał być piękniejszy niż róże i dał popis
 Widocznie chciał być piękniejszy niż róże i dał popis   

a Angelika to jak pnąca a ja myślałam, że to krzaczasta róża
 a Angelika to jak pnąca a ja myślałam, że to krzaczasta róża   . Bardzo fajnie rosną Ci powojniki , lubię te pnącza
 . Bardzo fajnie rosną Ci powojniki , lubię te pnącza   . Własny staw to fajna sprawa
 . Własny staw to fajna sprawa   . Masz tyle arów, że z pewnością się zmieści . Życzę spełnienia marzeń
 . Masz tyle arów, że z pewnością się zmieści . Życzę spełnienia marzeń   .  Pozdrawiam
.  Pozdrawiam   .
.